Bakan Çelik’ten Ufuk'a ziyaret

Bakan Çelik’ten Ufuk'a ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ufuk Okulları Ortaköy şubesini ziyaret etti.

"Eğitim Teknolojiniz Hükümetimizin FATİH projesiyle örtüşüyor"
Bakan Faruk Çelik, bir dizi açılış için geldiği İstanbul'da, Ufuk Okulları Ortaköy Şubesi'ni ziyaret etti. Okulun eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili Genel Müdür  Gazi Karslı ve Ortaköy Özel Ufuk İlköğretim Okulu müdürü Serkan Onur Mungan'dan bilgi aldı. Mungan, okulun fiziksel tanıtımının yanı sıra Podcast Eğitim Sistemi, akıllı tahta ve iPad'lerle ders işlenildiğini de Çelik'e anlattı.



Podcast sistemimiz hakkında da detaylı bilgi alan Çelik, çocuklara eğitimi teknolojinin kolaylıkları ile vermenin son derece önemli olduğunu belirtti. Okulumuzun teknolojik şartlarda eğitim vermesini takdirle karşılayan Faruk Çelik, "Okulunuzda yapılan eğitici çalışmaların teknoloji ile desteklenmesi hükümetimizin de projesi olan FATİH projesi ile örtüşmektedir. Bu gayretlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Eğitimde artık son teknolojinin kullanılması kaçınılmaz bir gerçektir" dedi.



Bakan Çelik sınıfları gezerken öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını da artırmak için yapılan 'Harita Avcıları' projesini de inceledi. Proje hakkında bilgi veren Serkan Mungan "Öğrenciler okudukları her kitap karşılığında Türkiye haritasına bir ilimizin etiketini yapıştırıyor. 81 kitap okuyan, tüm etiketleri yapıştırınca Türk Bayrağını tamamlamış oluyor" diye aktardı. Bakan bu proje için Mungan'ı tebrik ederek "Çocukları kitaba teşvik için güzel bir proje" dedi.

Bu haber toplam 12198 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT