Bahçeli Sarıyerlilere seslendi

Bahçeli Sarıyerlilere seslendi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sarıyer Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

AK Parti'nin görevde bulunduğu 9 yıllık sürede başarılı olamadığını savunan Devlet Bahçeli, "Çıraklık ve kalfalığı hakkıyla yaşamayanın usta olma şansı zaten yoktur” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 12 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’e miting düzenledi.  Meydanı dolduran Sarıyerlilere konuşan Bahçeli, "Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi ile yönetilen ülkemizde çok ciddi ekonomik ve sosyal sorunlar bulunmaktadır. Türkiye her yönüyle tahrip edilmiştir, sorunlar çözümsüzlüğe itilmiştir, çürümeye ve çöküşe sürüklenmiştir" diye konuştu.



Ustalık şansı yoktur
AK Parti'nin görevde bulunduğu 9 yıllık sürede başarılı olamadığını savunan Devlet Bahçeli, "Çıraklık ve kalfalığı hakkıyla yaşamayanın usta olma şansı zaten yoktur. O yüzden Sayın Başbakana üçüncü dönem vererek, onu usta yapmaya gerek de yoktur. Çünkü AK Parti iktidarı bitmiştir, tükenmiştir, yıpranmıştır ve yıkılmıştır. Bu bitişin, yıpranmışlığın, yıkılışın günü ise millet iradesi ile tescil edilecek 12 Haziran'dır" diye konuştu.

Türkiye’nin çevresi ateş çemberi ile sarılıyor
Türkiye'nin çok sayıda ağrısının olduğunu ve birçok şeyin halktan gizlendiğini iddia eden Bahçeli, "Bir senaryo çizilmiş bir baş aktör ve yardımcı kötü adamlar var oynuyor. Sayın Recep Tayip Erdoğan, Ortadoğu'daki coğrafyanın görüntüsünü hala hissedemiyor. 'Acaba bulaşıcı bir hastalık gibi Türkiye'ye yayılır mı' gibi bir kaygısı yok.  Dün Tunus, Mısır, bugün Suriye; Türkiye'nin çevresi ateş çemberi ile sarılıyor. Şimdide birileri çıkmış Türkiye'nin bir Mısır bir Libya olabileceği tehdidinde bulunuyor. Şimdi çok daha dikkatli olmamız lazım, ölçüleri dikkatli kurmak lazım. Türkiye'nin sorunları Külhanbeyi vari siyaset ile çözemezsiniz."



Nasıl bir anayasa hazırlayacaksın?
Bahçeli sözlerine şöyle devam etti: "Anayasa değişikliğini yapacağını söylüyor. 9 yıldan bu yana söylüyorsun, ama yapmıyorsun. Uzlaşma zemini aramıyorsun, fakat gizli bir gündemle bir Anayasa değişikliğini sürdürmeye çalışıyorsun. Anayasa değişikliğinde ne yapacaksın? Başlangıç kısmını nasıl düzenleyeceksin? Türkiye'yi birçok illi, birçok halklı, ne olduğu anlaşılmayan bir karmaşayla federasyona, konfederasyona veya bölünmeye götüren bazı konuları demokratik açılım olarak nasıl koyacaksın? Bunları bugün için söyle. Yanlışa sapma.”

Sarıyer forması hediye edildi
Konuşmasının ardından MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye İstanbul hatırası olarak lale figürlü bir vazo takdim ederken, Sarıyer Spor Kulübü tribün liderlerinden Zafer Evrenkaya  ise arkasına Devlet Bahçeli yazılı Sarıyer forması hediye etti.  Bahçeli, partililerin sevgi gösterileri arasında Sarıyer'den ayrıldı.

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT