Bahçeköy gümüş buldu

Bahçeköy gümüş buldu
Bahçeköy, grubunda düşmemeye oynayan Gümüşdere’yi zorlandığı maçta, son 10 dakikada bulduğu gollerle 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Sarıyer'in iki komşu takımını karşı karşıya getiren maçta, şampiyonluk mücadelesi veren Bahçeköy, Gümüşdere karşısında sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Çayırbaşı Sahası’nda yapılan maçta, rakibine oranla maça daha iyi başlayan Bahçeköy, ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremedi.

İkinci yarıya daha motive çıkan Bahçeköy, devrenin ilk dakikalarında Numan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün hemen ardından, taçt atışından gelen topa müdahale edemeyen Bahçeköy, beraberlik golünü yedi. 1-1

Beraberlik golünü attıktan sonra daha dirençli oynamaya başlayan Gümüşdere, Bahçeköy’ün ataklarını iyi savurdu. Maçın son dakikalarına kadar, bir çok gol pozisyonundan faydalanamayan Bahçeköy son dakikalarda kaptan Sermet’in ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarında Alper, durumu 3-1’e getirdi.

Bahçeköy, puanını 34’e yükseltirken, Gümüşdere 12 puanda kaldı. Bahçeköy, ligin 15. haftasında kendi sahasında Bayrampaşa Demir ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT