Babuşçu Kılıçdaroğlu'na seslendi

Babuşçu Kılıçdaroğlu'na seslendi
AK Parti 29 Mart yerel seçimlerinin 2. yıldönümünde CHP’ye kaptırılan Sarıyer’e çıkartma yaptı.

İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, “Yolsuzluktan söz eden Sayın Kılıçdaroğlu Sarıyer’e baksın” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Partili Belediye Başkanları ve meclis üyeleriyle Sarıyer’e çıkartma yaptı. Çayırbaşı - Çırçır tünelinde düzenlenen basın toplantısıyla 2 yılın değerlendirmesini yapan Babuşçu, CHP’li belediyeler üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Rüşvet, yolsuzluk ve işçi kıyımına bulaştıklarını iddia ettiği Silivri ve Maltepe Belediyesi’nin yanında Sarıyer’i de sayarak, “Kılıçdaroğlu, Silivri ve Maltepe Belediyeleri’nin yanı sıra Sarıyer Belediyesi’ne de bir baksın. Basına yansıyan şekliyle söylemek gerekirse, sanatçıların imar düzenlemesi için nasıl haraca bağlandığını bir görsün. Hiç utanmadan, sıkılmadan ‘bağış alıyoruz’ diyen yöneticileri bir görsün. Tabi bazılarını göremez, çünkü tutuklanarak cezaevine gönderildiler” dedi.

Babuşçu: “Kılçdaroğlu Sarıyer’e baksın”
AK Parti olarak seçim kampanyasını hizmet ve projelere dayandırırken CHP'nin ise yırtık ayakkabılarla İstanbul sokaklarında çamur aramak gibi medya destekli ucuz şovlar yaptığını dile getiren Babuçcu, sözlerini şöyle sürdürdü:  “İşbaşında oldukları birçok belediyede yolsuzluğun, adam kayırmacılığının, rüşvetin, soygunun ve ideolojik kıyımın en çarpıcı örneklerini gösterdiler. Bizi asılsız yolsuzluk iddialarıyla mahkûm etmeye çalışanlar, kendileri yolsuzluk, usulsüzlük ve rüşvet bataklığında boğuldular. Kılıçdaroğlu, başka yerlerle ilgili içi boş ve sadece iftiralara dayanan iddiaların peşini bıraksın, Maltepe Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısının kendi oğluna verdiği 'Senfoni Orkestrası' ihalesine baksın. Kılıçdaroğlu, Silivri Belediyesi'nde gerçekleştirilen, polis ve jandarma baskınıyla sonuçlanan milyonlarca liralık 'Temizleme İhalesine' baksın. Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediyesi'ne baksın. Basına yansıyan şekliyle bazı sanatçıların nasıl imar izinleri için haraca bağlandığını görsün.  Hiç utanmadan sıkılmadan ‘bağış alıyoruz’ diyen yöneticileri bir görsün. Tabi bazılarını göremez, çünkü tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Kılıçdaroğlu, engelli bir vatandaş karşısında gösterdiği cesareti, rüşvete, hırsızlığa, yolsuzluğa, işçi kıyımına bulaşmış CHP’li belediyelere karşı göstersin.. ‘Herkese iş bulacağım, işi olmayanlara maaş bağlayacağım’ diyeceğine, CHP’li belediyelerin işsiz, aşsız bıraktığı vatandaşların dramını görsün.

Topbaş; “Yaptıklarımızı anlatmaya saatler yetmez”
İl Başkanı Aziz Babuşçu’dan sonra hizmetlerini anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise  “Geçtiğimiz 8 yılda İstanbul’da o kadar çok şey yaptık ki, sadece son bir yılda yaptıklarımızı anlatmak saatler alır” dedi. 

Sarıyer’in trafiği rahatlayacak
Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’nin tünel çıkışlarına yapılan kavşaklar için harcanan 35 milyon lira dahil olmak üzere toplam 228 milyon liraya mal olacağını söyleyen Topbaş,  Tünelin açılmasıyla birlikte Sarıyer girişindeki trafik yoğunluğunun ciddi biçimde azalacağını belirtti. Topbaş, “Tünel, Sarıyer ile Kilyos ve Zekeriyaköy bölgesini ilçe merkezine girmeden ana arterlere bağlayarak sahil yolu trafiğini de rahatlatacak. Şu an bir saat süren Hacıosman mevkii ile Çırçır suyu arasını 5 dakikaya indirecek” dedi.

Toplantıda AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun yanı sıra, İBB Başkanı Kadir Topbaş. AK Partili İlçe Belediye Başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve ilçe yöneticileri, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Halil Canarıkan, Ayla Serpil Bağrıaçık, İsmail Bülbül ve Cemil Özbalta katıldı.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum