Ayazağa'da AK Parti'ye ilgi Sarıgül'e ise tepki

Ayazağa'da AK Parti'ye ilgi Sarıgül'e ise tepki
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’den Ayazağa turu...

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve partililerle birlikte Sarıyer’e bağlanan Ayazağa Mahallesi esnafını ve dernekleri ziyaret etti. AK Partililer Ayazağa’da yoğun ilgiyle karşılandı. Bazı esnaflar ise yıllardır Ayazağa’ya yeterli hizmeti getirmediği için Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e tepki gösterdi.

fotogaleri.jpg
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği Cuma programları çerçevesinde Ayazağa halkıyla buluştu. AK Parti Ayazağa Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Erdem partililerle birlikte Osman Kuyu Camisinde Cuma Namazını kıldı. Daha sonra esnafı gezen Erdem, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte vatandaşın sorunlarını dinledi. Sinoplular Derneği ile Eynesil Kemaliye Derneği’ni de ziyaret eden Erdem, Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlanmasıyla daha iyi hizmet alacağını söyledi. Dernek ziyaretlerinde AK Partililere mahalle muhtarı Özkan Sucu da eşlik etti.
 
Ayazağalardan Sarıgül’e tepki
Esnafı gezen Ekrem Erdem’e bir vatandaş, “Ayazağa’ya artık hizmet gelsin. Yıllarca bizi Sarıgül’e mahkûm ettiniz. Ayazağa üzerinden şov yapıp tüm yatırımı Nişantaşı’na yaptı. İnşallah Sarıyer’de belediyeyi alırsınız da Ayazağa’ya hizmet gelir” diye konuştu. Erdem ise vatandaşa, “Merak etmeyin Ayazağa için her şey daha güzel olacak” diye cevap verdi.

Ekrem Erdem’den Ayazağa turu galerisi resim 3
 
Erdem “Ayazağa çocuğu sayılırım”
Ayazağa Meydanı’nda toplanan kalabalığa konuşan Erdem, “Milletvekili olarak en çok geldiğimiz, en büyük gücü aldığımız yerlerden bir tanesi Ayazağa’dır. Her ne kadar burada oturmasam da ben Ayazağa’nın çocuğu sayılırım. 1984’ten beri sizlerle beraberiz. Sorunlarınızı hep konuşuruz, çözdüklerimiz var, çözemediklerimiz var ama geçmişle kıyasladığımız zaman çok büyük mesafeler kat ettik ”dedi. 

Sarıyer ile birleşme Ayazağa’ya çok şey kazandıracak
Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Ayazağa’nın Sarıyer’e bağlandığına da değinen Erdem, “Ayazağa, İstanbul’un en güzel ilçesi Sarıyer ile birleştirildi. İnşallah bu birleşme Sarıyer’e ve Ayazağa’ya güzel neticeler getirecektir” diye konuştu. 

İstanbul’da ulaşımda en büyük yatırımı Sarıyer’e yaptık
AK Parti tarafından Sarıyer’e yapılan yatırımlara da değinen Erdem, “Sarıyer’in 4 tane temel problemi vardı aslında o problemler Ayazağa’nın da problemi. Onlardan bir tanesi ulaşımdır. Biz Büyükşehir olarak ulaşımda en büyük yatırımı Sarıyer’e yaptık. Metro hemen yanı başınızda. Metro Yenikapı’ya ulaştığında Marmaray’la birleştiğinde otobüslere hiç ihtiyacınız kalmayacak, İstanbul’un her tarafına en kolay ulaşacak yerleşim alanlarından biri Ayazağa olacaktır. İkinci problem olarak sağlık geliyor. İstinye’de yıkıldı yıkılacak bir hastane, Sarıyer merkezde de sağlık merkezi şeklinde ufak bir hastane vardı. Ama şimdi Sarıyer merkezine Türkiye’nin en modern hastanelerinden birini yapıyoruz. Onunla da kalmıyoruz Şişli Etfal’i buraya getirdik. Yürüyerek ulaşabileceğiniz bir noktaya taşıyoruz. Sarıyer’in en önemli sorunlarından biri de kamu binalarının dağınıklığıydı bu konuda da çalışmalar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Mülkiyet konusunda da birçok sorunu çözdük çözmeye de devam ediyoruz” dedi. 

Ekrem Erdem’den Ayazağa turu galerisi resim 50

Özdemir, Ayazağa’ya güzel müjdelerimiz olacak
Ayazağa’da sizlerle daha da sık birlikte olacaklarını belirten İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise, “Problemlerinizi biliyoruz. Ulaşım, imar ve çevre düzenlemeleri konularının hepsine vakıfız. Büyükşehir’le bu konularda görüşmelere başladık. İnşallah sizlere güzel müjdelerimiz olacak. Sarıyer’imizin Yeniköy’ü, İstinye’si ile Ayazağa’ya aynı seviyeye getirmek istiyoruz. Orman içerisinden Ayazağa’ya alternatif yol düşünüyoruz. Tek çıkış, tek giriş nedeniyle oluşan ulaşım problemi de çözülecek. Bu yol sayesinde de Çaybaşı’nda yapılacak olan Türkiye’nin en modern devlet hastanesine de ulaşımız çok kolay olacak” dedi. 

Bu haber toplam 3892 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT