Atatürk Sarıyer’de anıldı

Atatürk Sarıyer’de anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75. yılında tüm yurtta olduğu gibi Sarıyer’de de anıldı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 75. yılında Sarıyer Meydanı Atatürk Anıtının önünde düzenlenen törenle anıldı. Atatürk anısına okunan şiir ve makalelerin ardından, saat 09.05’te Mustafa Kemal Atatürk için iki dakikalık saygı duruşunda bulundular. Daha sonra resmi kurumlar, siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri Atatürk Anıtına çelenk bıraktılar. 
 
İstanbul Vali Yardımcısı Osman Günaydın, İlçe Jandarma Komutanı Albay Selami Cinbat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, AK Partili Belediye Başkan Aday Adaylarından Salih Güzel, Şems Çakırıoğlu ve Sabri Avcı’nın yanı sıra, CHP’li aday adaylarından Erol Aydın, Ali İhsan Özdemir, Haydar Aksoy, Nazan Özbaykal da büyük önder önünde saygı duruşunda bulunan isimlerden oldular. 

anmaic1.jpg

Şükrü Genç’ten ciddiyetsizlik 
Tüm mülki amirler, siyasiler ve sivil toplum temsilcisi isimlerin, takım elbiseleriyle Atatürk'ün manevi huzurunda hazır bulundukları törende Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ilginç kıyafetiyle dikkat çekti. Şükrü Genç’in kıyafeti CHP’liler arasında da tartışma konusu oldu. Birçok kişi Genç’in bu kıyafetle törene katılmasını ciddiyetsizlik olarak yorumladı.

Bu haber toplam 7628 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum