ARDASER'den ikinci kaz gecesi

ARDASER'den ikinci kaz gecesi
Ardahanlılar, Ardahan Sarıyer derneği ARDASER'in Bosfor-Domani'de düzenlediği geleneksel kaz gecesinde bir araya geldi.

Sunuculuğunu Hoç-Fed yöneticisi Turgay Zorba'nın yaptığı gecede, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Hoç-Fed başkanı Yakup Mavzer, Ardahan Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ekrem Tekçe'nin yanı sıra çok sayıda dernek başkanı, yönetici ve tanınmış işadamı katıldı.

Orhan Topçu: Hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz...
Gecede kısa bir konuşma yapan ARDASER Başkanı Orhan Topçu, hemşerileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Biz Ardahan Derneği olarak Sarıyer'de hemşerilerimizin sorunlarına çözüm bulmak için varız. Dernek olarak sosyal, kültürel, ekonomik alanlarda hemşerilerimizin yanında olacağız. Bölgemizin tanıtımında daha etkin rol oynayacağız. Dahası faaliyetlerimizi çeşitlendirerek değişik etkinliklere ve projelere imza atacağız" dedi...

Ensar Öğüt: Derneklerin çalışması bizi mutlu ediyor
Daha sonra Ardahan Kaşarı ve Kaz için yapılan açık arttırma öncesi bir konuşma yapan Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt: "Ardahan'ın tanıtılması için İstanbul'daki derneklerimizin bu tür etkinlikler yapması bizi mutlu etmektedir. Değerli işadamlarımızın da bu tür derneklerimizi desteklemeleri gerekmektedir. Bizler de boş durmuyoruz. Ardahan'ın tanıtılması için elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Gerek kendi seçim bölgemde, gerekse de Ankara'da ilimizin kalkınması için her yolu deniyoruz. Son olarak Hoçvan'ın ilçe olması için bir kanun teklifi hazırladım. Bunun için başta Hoçvan Dernekler Federasyonu olmak üzere, Ardahan'ın diğer milletvekillerinin de desteğini bekliyoruz. Burada parti ayrımı yapmadan elbirliği ile çalışmalıyız. Çünkü bizim amacımız Ardahan'a hizmet etmektir. Hepinize çabalarınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Gece sanatçı Erkan Ergezer ve Mehmet Kılıç'ın Türkçe-Kürtçe şarkıları eşliğinde halaylarla son buldu.





ARDASER'in fahri üyesi olan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir de geceye katılanlar arasındaydı...







Bu haber toplam 6824 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT