Annelerin lezzetli yarışı

Annelerin lezzetli yarışı
AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları anneler gününde “Anneler Yarışıyor” sloganıyla yemek yarışması düzenledi. 100’ün üzerinde anne maharetlerini konuşturdu.

Mersinli Ahmet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yemek yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Anadolu lezzetleri, Karadeniz yemekleri, yöresel yemeklerin sunulduğu programa yüzün üzerinde başvuru alındı ve ön elemelerde yarışmacı olarak 33 anne katılabildi.

Jüri üyeliğini, Türk mutfağının duayenleri yemek kitabı yazarı ve TV programcısı Ayşe Tüter, Deniz Dindar, Şükran İyikoçak yaptı. Yarışmada, Anadolu lezzetleri kategorisinde, burma baklavası ile Nazmiye Tokay birinci, Mardin Kuzu Kapama ile Hatice Horasan ikinci, Şebinkarahisar Madımak Yemeği ile Hacer Sözkesen üçüncü oldu.



Programın açılış konuşmasını Ak Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük yaptı. Ardından konuşma yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir şunları söyledi, “Annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bir günümüzde değil her günümüzdesiniz sloganıyla biz başladık bu çalışmalara çünkü böylesi günler semboliktir. Anneler başımızın tacıdır. Her gün anneler günü coşkusunda bizim için. Allah sağlıklarınızı daimi kılsın. Sabrın, bereketin, güzelliğin, aşkın, sevginin annesiz pek de bir anlam ifade etmediği gün bugün”

AK Parti ilçe yönteminin tam kadro katıldığı programa, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekilleri Ahmet Baha Öğüthen ve Prof. Dr. Türkan Dağoğlu da katıldı. AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve yazar Ayşe Böhürler'in de katıldığı organizasyonda anneler salonda halay çekerek hep birlikte stres attı.
Yarışmada dereceye giren 3 anneye ödül olarak altın takdim edildi. Yarışmaya katılan diğer bütün annelere de tek tek hediyeler verildi.








Bu haber toplam 1794 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT