Alkollü yönetici haddini aştı

Alkollü yönetici haddini aştı
Aşırı alkol aldığı gözlenen CHP Sarıyer İlçe yöneticilerinden biri haddini aşarak gazetemizi karalamaya kalktı.

CHP Kâğıthane İlçe Başkanlığı’nın Kireçburnu Gülistan Restaurant’ta düzenlediği yemekte Sarıyer Manşet Gazetesi yine ilgi odağı oldu. Birçok CHP’li üst düzey yönetici gazetemizi okuyarak Sarıyer’le ilgili bilgi sahibi oldular. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin de gazetemize övgüler yağdırması üzerine, aşırı alkol aldığı gözlenen Sarıyer ilçe yöneticilerinden birisi haddini aşarak, gazetemizi karalamaya çalıştı. İnce'nin elinden gazetemizi çekmeye çalışan bu yöneticinin gazetemize karşı düşmanca tavırlarına bir anlam veremeyen duyarlı CHP’liler bu kişiyi oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Başkanvekili İnce, gazetemizi inceledikten sonra muhabirimize gazete içeriğinden dolayı teşekkür etti.

Yemeğe ilgi büyüktü
Kâğıthane İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemek muhteşem geçti. Katılımın oldukça fazla olduğu yemeğe; CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Eski Bakanlardan Hasan Fehmi Güneş, Kâğıthane İlçe Yöneticileri, milletvekili aday adaylarından Dr. Cengiz Alp ve Hakan Atalay ile yüzlerce partili katıldı. Kâğıthane İlçe Başkanı Fevzi Şit’in açılış konuşmasından sonra söz alan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin, “Eski partini bırak da gel, okunmuş mektupları yak da gel, Türkiye ne halde bak da gel, ampulü patlat da gel, altı oku yakana takta gel” sözleri ayakta alkışlandı.

CHP’den Milletvekili aday adayı olacak olan Sarıyer’in sevilen isimlerinden Dr. Cengiz Alp’e partililerin ilgisi gözden kaçmadı.

chpkagithaneic2_537976744.jpg

chpkagithaneic1_844422098.jpg

Bu haber toplam 2876 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum