Ali Turan Sarıyer’i unutmadı

Ali Turan Sarıyer’i unutmadı
Sarıyerlilerin yakından tanıdığı AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, “Tüm Sarıyerli hemşerilerime kapım sonuna kadar açık” dedi.

Sarıyerliler tarafından meclis üyeliği ile tanınan ve 12 Haziran’da memleketi Sivas’tan milletvekilli seçilen Ali Turan, Sarıyer’i unutmadı. Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir ile Sarıyer’de bir mekanda karşılaşan Turan, Türkiye ve Sarıyer siyaseti üzerine uzun süre sohbet etti. Yaklaşık iki saat süren sohbette Turan, Vedat Özdemir’le TBMM’deki çalışmaları ve Sarıyer siyaseti üzerine önemli konular paylaştı.

Sarıyerlilere kapım sonuna kadar açık
Sarıyer’den haber almak için sürekli Sarıyer Manşet’i takip ettiğini belirten Turan, gazetemiz aracılığı ile de Sarıyerlilere önemli bir mesaj verdi. Sivas milletvekili olsa da Sarıyerliliğini unutmadığını belirten Turan, “Sarıyer’e sık sık geliyorum. Her ne kadar Sivas milletvekili olsam da Sarıyer de benim için çok önemli bir yer. Burada meclis üyeliği de yaptığım için buradaki problemleri de çok iyi biliyorum. Biz ülkemize ve halkımıza hizmet etmek için milletvekili olduk. Hangi partiden olurlarsa olsunlar. Kime oy verdikleri benim için önemli değil. Bu nedenle tüm Sarıyerli hemşerilerime Ankara’da her zaman kapım sonuna kadar açık olacak” dedi.

“Parti ayrrımı yok hizmet için seçildik”
TBMM’deki çalışmalarıyla ilgili de Vedat Özdemir’le sohbet eden Turan, “Sivas’ta değişik siyasi partilerde olan belediyelerimiz var. Hangi belediyenin ne problemi varsa geliyor. Hangi parti olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan hepsiyle eşit bir şekilde ilgileniyorum. Çok memnun kalıyorlar. Onların memnuniyetini gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum” dedi.

Sarıyer siyaseti üzerine de oldukça ilginç tespitlerde bulunan Turan, AK Parti’nin 2014’te belediyeyi kazanma şansının çok yüksek olduğunu söyledi. Özdemir’in “AK Parti 2014’te Sarıyer’de nasıl bir aday gösterecek?” sorusuna ise şimdilik yazılmamak şartıyla cevap veren Turan, bu konuda da oldukça önemli yorumlar yaptı.

Bu haber toplam 2663 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT