Akülü sandalyeler teslim edildi

Akülü sandalyeler teslim edildi
Sarıyer Belediyesi ve Uyum Marketleri iş birliğiyle tedarik edilen akülü sandalyeler, düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’ne müracaat ederek akülü sandalye talebinde bulunan Fevziye Temizkan, Hasan Bulut, Cemil Cebeci, Görgün Doğanyıldız, Ömer Kurt, Ali Cevat Özçelik, Necla Aras ve Mustafa Gece’ye sandalyelerini Başkan Şükrü Genç ve Uyum Marketleri yöneticileri teslim ederken,  Denizli’de ikamet eden ve Sarıyer Belediyesi’ne sandalye talebinde bulunan Sinan Orhan isimli vatandaşımızın akülü sandalyesi de Denizli’ye götürülmek üzere yola çıkarıldı.

“Hepimiz birer engelli adayıyız”
Törende konuşan Sarıyer Belediye Başkanı şükrü Genç, amaçlarının sadece sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine teslimini sağlamak değil, birlikteliğin ve dayanışmanın herkes tarafından görülmesi olduğunu vurguladı.

sandalteic_138590420.jpg

Başkan Genç; “Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren nasıl bir belediyecilik yapacağımız konusunda uzun ve kapsamlı projeler oluşturduk. Düşündük ki; yaşamda hep bir arada nefes alıp veriyoruz o halde yaşamı her alanda paylaşmamız gerekir. Yurttaşlarımızın belediyemize müracaat etmelerini oturup beklemek yerine, mahalle-mahalle, sokak-sokak dolaşarak ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Elbetteki yaptığımız yardımlar engelli yurttaşlarımızın engelini ortadan kaldırmayacaktır fakat onların durumunu anlayabilmek, yakınlarının duygularını hissedebilmek ve hepimizin aslında potansiyel birer engelli adayı olduğumuzu anlayabilmek açısından önemlidir. Engelli yurttaşlarımız, engelsizlerden ayrılmadan aynı caddeyi kullanmak, aynı parkta dolaşmak ve aynı ortak hayatı paylaşmak istiyor, bizde bunun için çalışıyoruz” diye konuştu. Başkan Şükrü Genç ayrıca, akülü sandalyelerin bağışçılardan temini konusunda katkı sunan Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü Osman Demir’e de teşekkür etti.

Şükrü Genç’e teşekkür…
Sarıyer Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement törende söz alarak, engellilerin evlerine hapis olmadan, toplumla iç içe yaşamaları konusunda onları cesaretlendirecek, özendirecek ve yaşama bağlayacak bir çok aktivite ve sosyal etkinliğin düzenlenmesinde kendilerine destek olan ve sınırsız imkan tanıyan Başkan Şükrü Genç’e teşekkürlerini sundu.

Başkan Yardımcıları Gülperi Özdemir, Adnan Ayber, Belediye Meclis Üyeleri Gökan Zeybek, Hayati Kaptanoğlu, birim müdürleri ve ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın yakınlarının katıldığı tören, Başkan Şükrü Genç’in Uyum Marketleri yöneticilerine belediye logolu porselen tabak hediye etmesi ve engelli yurttaşlarımıza sandalyelerinin teslim edilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT