Akkuş’tan Topbaş’a mektup var

Akkuş’tan Topbaş’a mektup var
MHP İlçe Yöneticisi Emine Akkuş, Sarıyer halkı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a mektup yazdı.

Son dönemde Sarıyer’in mülkiyet sorunu ile ilgili araştırmalar yapan MHP İlçe Yöneticisi Emine Akkuş, Sarıyer halkı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a mektup yazdı. Akkuş, 2011 seçimlerinden önce vatandaşlar adına Topbaş’tan tapuları istedi.

İşte Emine Akkuş’un mektubu

SARIYERLİLERİN MÜLKİYET SORUNUNU YA ÇÖZ YA ÇÖZ BAŞKAN!
MHP Sarıyer İlçe yöneticisi olarak Sarıyer’in mülkiyet sorunu ile ilgili yaptığım araştırmalarda halkımızın artık bıktığını bastırılmış duygular ile korkutulduğunu görüyorum. Halkımızın bu büyük sorundan biran önce kurtulması için, yetkisi olan herkesin elini taşın altına koyarak Sarıyer’e karşı sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu noktada; Sarıyer’in mülkiyet sorunu ile yazmaktan yorulmadığımız, karşılığında halkımızın hakkı olup da sahip olamadığı haklarının verilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a sesleniyorum.

Sesimizi duymamanız imkânsız Sarıyer gibi bir pilot bölgede yaşanan mülkiyet sorununu 2011 seçimlerine kadar halletmenizi ayrıca Reşitpaşa ecrimisil davası ile ilgili Reşitpaşa halkına destek olmanızı ve sahip çıkmanızı sizden bekliyoruz. Halkımızın haklarının olduğu bir belediyecilikte yıllardır halkın çekmiş olduğu sıkıntılar karşısında cevap alamaması halkı bezdirmiştir.

Seçim döneminde büyük bir oy potansiyeli olarak gördüğünüz halkımız verilen vaatler sonunda yine çözümlenmemiş sorunları ile tek başına bırakılmıştır. Oysaki sizin de iyi bildiğiniz gibi sorunların çözüme kavuşması halkın yanında olunması daha doğru ve güvenilir siyasetin demirbaşı olacaktır.

Eczacıbaşı projesi için ormanlarımızın katledilmesine, trafik sorununu çözmek için 3.köprünün yapılmasına nasıl müsaade ediliyor. Siyasi rant sağlanıyor ise Sarıyer bölgesinde uzun yıllardan beri çözüm yolu olup ta çözülemeyen mülkiyet sorununu nasıl görmezden gelirsiniz. 3.köprüye yapılacak olan yatırımı gelin mülkiyet sorununda harcayın Sarıyer halkının köprüye değil, tapuya ihtiyacı var. Halkımız uyumuyor sayın başkan sabırla bekliyor.

Sarıyer halkı olarak diyoruz ki: gelin 2011 seçimlerinde halkçı olduğunuzu halkın yanında olduğunuzu yerine getirilmeyen vaatlerle değil, mülkiyet sorununu çözmüş olarak Sarıyer halkının yanında olun.

8 yıldır iktidardasınız hiç düşündünüz mü, sorunlu siyaset ve belediyecilik ne kadar yol alır.2011 seçimine kadar mülkiyet ve tapu sorunu çözümlenmez ise halk tekrar sizi iktidarda görmek istemeyecektir. Halk hakkını istiyor. Bu nu en iyi şekilde verecek olan sizsiniz. Sarıyer halkı adına size yazdığım bu mektuptan sonra sizden kesin sonuçlar bekliyoruz.

Bu haber toplam 1872 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum