AK Parti’nin tırları Trakya’ya gitti

AK Parti’nin tırları Trakya’ya gitti
AK Parti, İstanbul'da gerçekleştirdiği sokak iftarlarını bu yıl Trakya bölgesinde de hayata geçirecek.

İftar TIR'larının tanıtımı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları tarafından gerçekleştirildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in de katıldığı toplantı sonrasında İstanbul İl Teşkilatı, 3 iftar TIR'ını, Ramazan etkinlikleri kapsamında Trakya'daki illere gönderdi.



8 bin 500 AK Partili Çanakkale Şehitliği’nde iftar açacak
Etkinlikler çerçevesinde 8 bin 500 AK Partili Ramazan'ın 3. günü Çanakkale Şehitliği'nde tam buğday çorbası, arpa ekmeği ve su ile iftar açacak. Aziz Babuşçu, Ramazan Ayı'nın 3. gününde, binlerce AK Partiliyle iftarlarını Çanakkale Şehitliği'nde açacaklarını söyledi. Babuşçu, "8 bin 500 arkadaşımızla Çanakkale'de savaşan şehitlerimize minnetimizi sunacağız. İftarımızı, Çanakkale Savaşı sırasında askerlerimizin yediği yemeklere uygun olarak, tam buğday çorbası, arpa ekmeği ve su ile açacağız. Amacımız, Çanakkale'de istiklal için çarpıştık, bu gün istikbal için birlikte yaşayacağız temasını vermektir." dedi.



3 Tırla Trakya’da iftar verilecek
Ramazan boyunca Trakya'nın 23 ilçe ve mahallesinde sokak iftarlarını yapacaklarını söyleyen Başkan Babuşçu, " 23 ilçenin esnafına ziyaret gerçekleştireceğiz. İl başkanlığımız tarafından organize edilen bu TIR'larla vatandaşlarımız için iftar sofraları hazırlayacağız. Ramazan'da gerçekleştirdiğimiz sokak iftarlarını bu yıl Trakya'daki illerimize taşıyoruz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın düzenleyeceği 'Trakya Bölge Sokak İftarları' kapsamında, Ramazan ayı boyunca Tekirdağ, Edirne, Çanakkale ve Kırklareli'nde olacağız. İstanbul'la Trakya arasında bir köprü kuracak iftarlar için, TIR'larımız Ramazan ayı boyunca bölgede olacak." ifadelerini kullandı.



İstanbul’da Sokak iftarları devam ediyor
İstanbul'daki iftar çalışmalarına da değinen Babuşçu, "Daha önce başlatılan 'İstanbul Geleneksel Sokak İftarların' bu yıl da devam edeceğini belirtti. Babuşçu, "İstanbul'un 39 ilçesinde belirlenen mahallelerde iftar sofralarında yine halkımızla birlikte olacağız" şeklinde konuştu. Tanıtım programın bitiminde 3 TIR, Trakya'ya gitmek üzere yolla çıktı. Babuşçu ilçe başkanlarıyla birlikte Ramazan TIR'larını el sallayarak uğurladı.

Bu haber toplam 3056 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT