AK Parti’nin iftarlarına yoğun ilgi

AK Parti’nin iftarlarına yoğun ilgi
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sokak iftarlarında binlerce kişi iftarını açıyor.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın her yıl düzenlediği sokak iftarlarına bu yıl da ilgi büyük. İstinye ve Ferahevler Mahallelerinde düzenlenen iftarlarda binlerce kişi orucunu açtı.



İstanbul Boğazı’nda iftar vakti
T.B.M.M Anayasa Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Burhan Kuzu ve Milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı İstinye’deki sokak iftarında İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasında masalar kuruldu. Yaklaşık 1500 kişi hep birlikte iftar vaktini beklerken ilginç görüntüler oluştu. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir tüm masalar ile tek tek ilgilenip vatandaşlarla sohbet ederken, yaptığı kısa konuşmada misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.



Ferahevler iftarda bir araya geldi
AK Parti’nin Ferahevler’deki sokak iftarına da yaklaşık 2 bin kişi katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın organizasyonunu yaptığı sokak iftarları Ramazan boyunca değişik mahallelerde devam edecek.



Öte yandan İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’in kurduğu 200 kişilik ekip de Sarıyer’in değişik mahallelerinde belirlenen evlere giderek kurulan “Gönül Sofralarında” vatandaşlarla birlikte oruçlarını açıyor. Ramazan boyunca 800 ayrı evde gönül sofrası kurulacak.









Bu haber toplam 2678 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT