AK Partililerin favori adayı

AK Partililerin favori adayı
Mehmet Akif Şişmanoğlu’nun milletvekilli aday adaylığını oldukça sıcak karşılayan AK Partililer, Şişmanoğlu’nu sıralamada ilk 10 aday arasında görüyor.

Genel seçimler yaklaşırken partilerin aday adayları da netleşmeye başladı. Sarıyer’in de içinde bulunduğu İstanbul 2. bölge aday adayları arasında özellikle AK Parti’den güçlü isimler bulunuyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak temayül yoklamasının ardından genel merkez son kararını verecek. Peki, temayül yoklamasında ibre kimi gösteriyor?

Sarıyer Manşet Gazetesi AK Parti cephesini araştırdı
Temayül yoklamasında oy kullanacak olan partilinin favori adayı belli. Sarıyer cephesinde bakıldığında Mehmet Akif Şişmanoğlu’nun şansı bir hayli yüksek görünüyor. Yerel seçimlerde de AK Parti’den Sarıyer Belediye Başkan Adayı olan Şişmanoğlu’nun İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olması ise partililer tarafından oldukça sıcak karşılandı. 2. bölgeden ilk 10 aday arasına girmesi beklenen Şişmanoğlu, temayül yoklamasında da kuşkusuz partililerin favori adayı olarak görülüyor. Referandum döneminde de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’un ilçelerini gezerken yanında bulundurduğu birkaç isim arasında bulunan Şişmanoğlu’na partililerin ilgisi de oldukça iyi. Partililerin Şişmanoğlu’nun Ankara’ya gideceğinden oldukça emin bakması da dikkat çekiyor.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT