AK Parti’den vefa iftarı

AK Parti’den vefa iftarı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, partisinin 11. yıldönümünde parti teşkilatına iftar verdi.

Emirgan’daki Beyaz Köşk’te organize edilen vefa iftarında Başkan Hüseyin Özdemir yaptığı konuşmada yerel seçimler öncesinde parti içerisinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.



Verdiğimiz sözleri tuttuk
Özdemir, AK Parti’nin kuruluşunun 11. yıldönümü olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında geçen 10 yıl içinde birçok hizmete imza attıklarını belirterek, “Ekonomi, sağlık, eğitim ve birçok alanda önemli çalışmalar yaptık. Demokrasi konusunda atılımlar gerçekleştirdik. AK Parti Sarıyer İlçe binasının açılışında yaptığımız konuşmada, halkımıza birçok vaatte bulunduk ve bunların büyük bir kısmını gerçekleştirdik. Artık halkımızın karşısına rahatça çıkıp konuşabiliyoruz. Sarıyer için çok önemli olan Trampa Kanunu’nun çıkmasını sağladık. Bu kanunun mimarı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’dır. Sarıyer’de ilk kez bir iktidar tapu verdi. Tapu sevincini vatandaşlımızla birlikte yaşadık. İnşallah devamını da getireceğiz” dedi.



Sarıyer’de dev yatırımlar gerçekleştirdik
Hükümet Konağı’nı yaparak 20 yıldır gecekondularda hizmet veren Kaymakamlığı prestijli bir binaya kavuşturduklarını ifade eden Özdemir konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yollar, kavşaklar yaptık. Metro Sarıyer’e kadar geldi. Bu olay Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sarıyer’e verdiği değerdendir. Hastane konusunu nihayet konuşabiliyoruz. Çayırbaşı’ndaki devlet hastanesinin temeli, karayolu tünel açılışı sırasında Başbakanımız tarafından atılacak. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi’ne ağız-diş sağlığı hastanesi yapılacak” diye konuştu.



Derbent’te devrim yaptık
Derbent’te ise yeni bir dönemin başladığını belirten Özdemir, “Orada bir devrim oldu. Bu mahallemizde depreme dayanıklı konutlar yapılacak ve hiçbir vatandaş mağdur olmayacak. İBB uygulaması ile 1.600 konut yapılarak, hak sahiplerine teslim edilecek. Vatandaşı başka yere göndermek çözüm değil, Sarıyerli Sarıyer’de kalacak. Bu proje başarıyla sona erdikten sonra arkasından diğer mahallelerde uygulanacak. Bu bizim için bir sıçrama tahtasıdır. Rahatlıkla anlatabileceğimiz bir eserdir. Tüm bunları mahallerde vatandaşımıza anlatacağız. Yaptıklarımız, anlattıklarımız destanlaşacak. Teşkilatın bildiği, bizim bildiğimiz her şeyi vatandaş da bilecek. Bu şekilde çalışacağız. Bizim davamız iş üzerine, birlik- beraberlik, kardeşlik üzerine inşa edilmiştir. Bu davada makam, rütbe, mevki değil, her zaman hizmet esastır. Biz her akşam başımızı yastığa koyduğumuzda bugün ülkemiz için ne yaptık diye sorgularız” dedi.
Özdemir’den sonra teşkilata seslenen İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ise yerel seçimlerin büyük olasılıkla öne alınacağını belirterek, Sarıyer’in geri kazanılması için AK Parti teşkilatının tüm gücüyle çalışması gerektiğini söyledi.



İlahilerin okunup, uzun süre birbirini görmeyen dostların da buluştuğu AK Parti iftarına; İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Sivas Milletvekili Ali Turan, eski İlçe Başkanı Nurettin Çelik, eski Belediye Başkan Yardımcısı Şems Çakıroğlu, Mehmet Akif Şişmanoğlu, İl Yöneticisi Mehmet Umur, Meclis Üyeleri Halil Canarıkan, Hüseyin Coşgun, Fuat Bay, Mehmet Çakır, Cemil Özbalta, Yakup Güngör Mutlu, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve mahalle teşkilatlarından da 500‘den fazla kişi katıldı.





Bu haber toplam 3366 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT