AK Parti’den coşkulu iktidara yürüyüş gecesi

AK Parti’den coşkulu iktidara yürüyüş gecesi
AK Parti'nin Maslak TİM'de düzenlediği 'Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi'nde büyük coşku yaşandı.

Yerel seçimlere 5 gün kala AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sarıyer’de İktidara Yürüyüş Gecesi” ve AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları’nın tanıtım programında büyük coşku yaşandı. Binlerce kişi Uğur Işılak konseriyle muhteşem bir gece yaşadı.

img_2130.jpg

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından Türker İnanoğlu Maslak (TİM) Show Center'da, "Sarıyer'de İktidara Yürüyüş Gecesi" ve "AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Adayları" tanıtım programı düzenlendi.  Programa, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Kadir Cebeci, AK Parti Sarıyer mevcut meclis üyeleri, AK Parti Sarıyer yönetim kurulu üyeleri ve binlerce partili katıldı. Protokol salona girdiği sırada büyük bir coşku yaşandı.
 

Sarıyer’e hizmet geliyor

img_2211.jpg

Sedat Özsoy anons edildiği sırada binlerce kişi ayağa kalkarak sevgi gösterisinde bulundu. Özsoy yaptığı konuşmada, “Kimse sizin önünüzde duramaz. Allah’ın izniyle bu olay bitmiştir. Bu sizin eserinizdir" dedi. Sedat Özsoy, "Hakikaten en birliği yaparak yaklaşık 2 buçuk aydan beri sizlerle beraber Sarıyer'i karış karış gezdik. İşte zafer bu, inanç bu inanç. Biz bir aileyiz, biz bir bütünüz. Bunu kimse yıkamaz. Biz yapacaklarımızı bir bir anlatıyoruz. Ancak hiçbir şey yapamayanlar mahallelerde bizleri kötülemek için dolaşıyorlar. Bunun hesabı verecekler. Biz yalanla dolanla iş yapmayız. Biz söz verir yaparız. Bizim Başbakanımız, Recep Tayyip Erdoğan'ımız var. 30 Mart’tan sonra şu kardeşiniz Sedat Özsoy ile beraber İstanbul'u da Sarıyer'i de ayağa kaldıracağız. Hizmet geliyor hizmet. Sarıyer'e huzur geliyor. Bizim başka beklentimiz yok. Biz sadece hizmet için bu ülke, bu insanlar için mücadele edeceğiz. Bunun sözünü verdik bizi başka hiç kimse durduramaz" ifadelerini kullandı.
 

Biz sözümüzü verdik mi onun arkasında dururuz

img_2161.jpg

Sarıyer'in yıllarca birikmiş büyük sorunları olduğunu ifade eden Özsoy, "Bunları hep beraber 2 aydan beri anlatıyoruz. Bunları yapmak bizim boynumuzun borcu oldu. Halkımıza sözler veriyoruz. Bunlar böyle seçim üstü verilen hani ‘3 ayda tapu vereceğim’ sözleri değildir. Biz sözümüzü verdik mi onun arkasında dururuz. Ben 5 sene Sarıyer’de belediye başkanı olarak görev yaptım. Kendimi artık anlatmama gerek yok. Biz 24 saat uyumamak için o hizmetleri bir bir yapmak için söz verdik. Öyle birileri gibi sadece halkı kandıralım, oyları alalım, ondan sonra 5 sene gidip yatalım gibi bir düşüncemiz asla olmadı, olamaz da. Sarıyer'i de gırtlağına kadar borca batırdılar. Biz o borçları da ödeyeceğiz. O hizmetleri de yapacağız" şeklinde konuştu.
 
img_2185.jpg
 
Neferlerin mazbatayla son noktaya kadar gideceklerini vurgulayan Sedat Özsoy, "Neticeyi almadan onu bırakmak yok. Bakın bütün bu emekler orada bitiyor. Ondan sonra hep hizmet ama önce o bayrağı Sarıyer Belediyesi'nin burçlarına dikmek zorundayız. İşte o sandıklara sahip çıkmak zorundayız. O sandıklar bizim emeğimizdir. O sandıklar sizin emeğinizdir" dedi.
 

Osman Aşkın Bak: Bugün muhteşemsin Sarıyer

img_2253.jpg

“Sarıyerlim işaret aldığın gün atandan yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan, size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan'dan” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak da, "Bugün muhteşemsin Sarıyer. İşaretleri veriyorsun. Birileri hesap yapıyor ama bu hesaplar geri dönüyor. Meydanlardan geri dönüyor. Meydan şunu söylüyor; Malatya, Sivas, Adıyaman, Rize diyor ki; biz yiğit adamı, uzun adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Burhan Kuzu: Sarıyer'i Sarıyer'in gerçek evladına teslim ediyoruz

img_2268.jpg

Sarıyer'e bir müjde vererek konuşmalarına başlayan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ise, "Sedat Başkanım bu iş tamamdır. Benden söylemesi. Hayırlı uğurlu olsun. Biz Sarıyer'i, Sarıyer'in gerçek evladına teslim ediyoruz. Aslında Sedat başkan o makama yabancı değil. Biz aslında işi Sarıyer'in kendi çocuğuna veriyoruz. Bu işi en iyi o yapar diyoruz. Büyükşehir’de de Kadir Topbaş bir dünya markasıdır. AK Parti'nin hakikaten yüz akı olan bir ağabeyimizdir. Ağabeylik sıfatı zordur. Birine ağabey dediyseniz o adamın ailede, toplumda işi zordur. Önderlik yapması gerekir marka adamdır. Kadir beyin farklı bir yanı var o da İstanbul beyefendisidir. Yaptıklarını anlatmama gerek yok eserleri ortadadır. Sarıyer'den başlayın İstanbul'a kadar gidin her yerde bir eserini görürsünüz. Asıl Kadir Topbaş'ın yaptığı çalışmalar aşağıdadır. Bunlar da metro çalışmalarıdır. Kadir bey aşağıda çalışıyor, bazıları da yukarıda çalışıyor" diye konuştu.
 

Meclis üyelerine plaket verildi

Konuşmaların ardından Burhan Kuzu, Osman Aşkın Bak, Hüseyin Özdemir ve Sedat Özsoy tarafından Sarıyer'in mevcut belediye meclis üyelerine plaket takdim edildi. İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan anons edildiği sırada salondan büyük alkış yükseldi. Canarıkan yurtdışında olduğu için plaketini Hüseyin Coşgun teslim aldı. Daha sonra AK Parti Sarıyer Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı.
 
img_2420.jpg

Uğur Işılak salonu coşturdu

img_2358.jpg

Aday tanıtımının ardından konsere geçildi. Sanatçı Uğur Işılak birbirinden güzel türküleriyle adeta salondakileri büyüledi. "Her şey Türkiye'm için" türküsüyle sahneye çıkan Işılak, Başbakan Erdoğan için yazdığı ‘Dombra’ şarkısı salonu iyice coşturdu. Işılak, geceye katılan partililere unutulmaz anlar yaşattı.
 


 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 10047 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT