AK Parti yaşlıları unutmadı

AK Parti yaşlıları unutmadı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, huzurevi sakinlerine karanfil ve hediyeler verdi...

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlılarla yemekte bir araya geldi. Huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde muhteşem bir gece geçirdi. 

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yaşlıları unutmadı. 18 – 24 Mart arasında düzenlenen Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlılara yemek verdi. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Evi’nin teras katında İstanbul Boğazı'nın manzarasında yemek yiyen yaşlılar canlı müzik eşliğinde muhteşem bir gece geçirdi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, yemeğe katılan tüm yaşlılarla birebir ilgilenerek kendilerine çeşitli hediyeler ve karanfil verdi.

fotogaleri.jpg
 
AK Parti yaşlıları unutmadı galerisi resim 5

Özdemir “Sizin fedakârlıklarınızı unutmadık”
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Engin Güvenç ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nezaket Şimşek’in de katıldığı programda kısa bir konuşma yapan Başkan Özdemir, “Her yıl gelenekselleşen yemeğimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça sizleri yerinizde ziyaret etmek istiyoruz. Güzel bir manzarada birlikte olalım istedik. Sizleri ziyaret etmeye devam edeceğiz. Güzelliklerinizin farkındayız sizlerin emeklerini, bu memleket için fedakârlarınızı unutmadık. Türkiye’yi daha güzel noktalara taşımak için çalışıyoruz, memleketimiz daha da büyüyecek tek muradımız budur” dedi.
 
Yemeğe katılan Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Emine Küçük, İlçe Başkan Yardımcıları Salih Güzel, Ahmet Yayla, Buse Subaşı, Adnan Güven de yaşlılarla yakından ilgilendiler. Gecenin sonunda yaşlılar kendilerine verdiği değerden dolayı Hüseyin Özdemir’e teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 2827 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT