AK Parti yaşlıları unutmadı

AK Parti yaşlıları unutmadı
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yaşlıları unutmadı. 18 – 24 Mart arasında düzenlenen Yaşlılar Haftası dolayısıyla İzzet Baysal Huzurevi’nde kalan yaşlılara yemek verdi. İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez’in de katıldığı yemekte yaşlılar canlı müzik eşliğinde muhteşem bir gece geçirdi.

Poligon’daki İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Evi’nde gerçekleştirilen programda açılış konuşması yapan AK Parti Sarıyer Sosyal İşler Birim Başkanı Ahmet Yayla, yardım ve iş birliğinden dolayı Ali Düşmez’e teşekkürlerini sundu.



Özdemir: “Her zaman sizlerin yanınızdayız”
Gecede konuşma yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, yaşlılara verdikleri öneme dikkat çekerek, “Her fırsatta bu günleri vesile kılarak sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Her fırsatta yanınıza gelmeye çalışıyoruz. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımızın ardından ana kademe olarak bugün de biz yanınızdayız. Bu haftanın yaşlılar haftası olması önemli değil. Biz sizin evlatlarınız olarak her zaman yanınızdayız. İnşallah mekânınızda da sizi ziyaret edeceğiz yine birlikte olacağız” dedi.





Osman Aşkın Bak: “Başımızın tacısınız”
Milletvekili Osman Aşkın Bak ise, “Bu güler yüzünüz bizleri çok mutlu etti. Sizler bizler için çok kıymetlisiniz, başımızın tacısınız. Türk toplumu büyüklerine sıkı sıkıya sarılan onların dizinin dibinden ayrılmayan bir aile yapısına sahip. Bu akşamda sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum. Her zaman sizlerin emrindeyiz. Yüzünüzden gülücükler, içinizden heyecan ve canlılık eksik olmasın” dedi.



Düşmez, “Büyüklerimiz olmazsa bizim bir yanımız eksik kalır”
Geceye katılarıyla da destek vere Ali Düşmez de yaptığı konuşmada, “Siz büyüklerimiz olmasa bizim bir yanımız eksik olur. Biz çocukluğumuzda büyüklerimizin filesini elinden alıp eve getirmeye maharet sayardık. Halen o duygudayız. Çocuklarımıza ve gelecek nesillere de bunu aşılamaya çalışıyoruz. Toplum maalesef değişiyor ama biz inadına direneceğiz ve bu eski güzel ananelerimizi hiçbir zaman bırakmayacağız” diye konuştu.



Programın sonunda İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Milletvekili Osman Aşkın Bak ve İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan ile birlikte tek tek yaşlıların ellerini öperek karanfil dağıttı. Ali Düşmez ise yaşlılara bazı hediyeler takdim etti.

Bu haber toplam 3396 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT