AK Parti şölene hazırlanıyor

AK Parti şölene hazırlanıyor
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı yarın (15 Ocak) 13.00’de yapacağı 4.Olağan Kongresi'ni şölen havasına dönüştürmeye hazırlanıyor.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması beklenen 4. Olağan Kongresi'ni şölen havasına dönüştürmeye hazırlanıyor. Saat 13.00’de TİM’de yapılacak olan kongreye; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, çok sayıda milletvekili ve belediye başkanının da katılması bekleniyor…



Özdemir’den kongreye davet
Tüm Sarıyerlileri kongreye davet eden İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, “Güçlü ve tüm Sarıyer’i kucaklayan ahenkli bir listeyle, 2014 yerel seçimlerine odaklanmış bir ekiple yola çıkıyoruz. Şölen havasında geçecek olan 4. Olağan kongremize tüm Sarıyerlileri davet ediyoruz” dedi. 

Listede sürpriz isimler var
Hüseyin Özdemir’in tek aday olarak çıkacağı kongrede yönetim listesi de tamamlandı. AK Parti’yi Sarıyer’de 2014 yerel seçimlerine hazırlayacak listede sürpriz isimler bulunuyor.

Tarih: 15 Ocak Pazar
Saat: 13.00
Yer: Maslak TİM

Bu haber toplam 2768 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT