AK Parti 2014 için kenetlendi

AK Parti 2014 için kenetlendi
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir kongreden sonra yeni ilçe yönetimini kahvaltılı organizasyonla parti teşkilatıyla tanıştırdı.

2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer’i CHP’den geri almak için ince eleyip sık dokuyan AK Parti çalışmalarına hız verdi. 2014 yolunda partideki birlik ve beraberlik havasının bozulmasını istemeyen İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, kongreden sonra yeni yönetimini teşkilatıyla buluşturarak, tabana birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantı 3,5 saat sürdü
Pazar günü Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen kahvaltıya, İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütgen ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur’un yanı sıra, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı. Saat 08.30'da başlayan kahvaltılı toplantı 12.00’ye kadar devam etti.

Yaklaşık 3,5 saat süren ve sohbet havasında geçen toplantıda sık sık birlik ve beraberlikten söz edildi. Herkesin memnun ayrıldığı belirtilen toplantıdan sonra grup hep birlikte Abdi İpekçi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi’ne geçti.

Bu haber toplam 1358 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT