AK Gençlikte Yusuf Turan dönemi

AK Gençlikte Yusuf Turan dönemi
AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Yusuf Turan’ın başkanlığındaki tek listeyle kongreye gidiyor.

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı yaşanıyor. AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları 30 Eylül Cuma günü saat 20.00′da Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde 3.olağan kongresini yapacak. Eski gençlik kolları başkanı İhsan Topçu’nun aday olmayacağı kongrede gençlik kollarının Yusuf Turan başkanlığında tek listeyle seçime gidileceği belirtildi. Birçok bakan ve milletvekillinin de kongreye gelmesi bekleniyor.

İstanbul İl Başkanlığı tarafından aday gösterilen Yusuf Turan özellikle referandum ve 12 Haziran seçimlerinde isminden sıkça bahsettirmişti. Ayrıca Turan’ın yeni yönetim listesinde birçok değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Yusuf Turan kimdir?
1986 İstanbul Sarıyer doğumlu olan Yusuf Turan aslen Trabzonludur. Siyasete 2004 yılında Rumelikavağı mahalle teşkilatında başladı. 2008 yılında ilçe teşkilatına katıldıktan sonra sırasıyla ekonomi ve mali işler başkanlığı, seçim işleri başkanlığı ve teşkilat birim başkanlığı yaptı. Şuanda ise sosyal işler birim başkanlığını yürütmekte olan Turan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almaktadır.

Bu haber toplam 7753 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT