800 tane ‘Gönül Sofrası’ kuracak

800 tane ‘Gönül Sofrası’ kuracak
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Ramazan ayı boyunca halkın içinde olacak. 200 kişilik ekiple 800 tane ‘Gönül Sofrası’ kuracak.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Ramazan ayı boyunca birçok iftar programı organize edecek. İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir Ramazan ayı boyunca yapılacak olan etkinlikler için 200 kişilik bir ekip kurdu. Mahallelerde kurulacak iftar sofralarının yanı sıra, yine Sarıyer’de aylar öncesinde yapılan çalışmayla tespit edilen 800 evde “Gönül sofrası” kurulacak. AK Parti teşkilatından 20 ekip ilçedeki 20 farklı noktada Ramazan’ı halkın içinde geçirecek.

Tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Manşet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada etkinliklerle ilgili şu bilgileri verdi: “Gönül sofrası” adını verdiğimiz programlarımızda 3 kişilik bir ekiple hazırlığımızı yapıp vatandaşlarımızın evlerine giderek çocuklarıyla birlikte iftarımızı açacağız. O manevi havayı beraber teneffüs edip ve vatandaşımızın maddi ve manevi ne sıkıntısı varsa onu dinleyeceğiz. Bu kapsamda vatandaşımızın bir sıkıntısı varsa çözüm için gerekli birimlere yönlendiriyoruz. Amacımız o eve bir ışık tutmak, o evin gönlüne girmektir”

200 kişilik bir kadro kuruldu
Sarıyer’de gönül sofrası kurmak için 800 tane ev tespit ettiklerini söyleyen Özdemir, “Bu kapsamda 200 kişilik bir kadroyla çalışacağız. Bu arkadaşlarımız her gün 20 ekiple 20 farklı noktada bu çalışmayı yürütecek. Meclis üyelerimizden, ilçe başkan yardımcılarımıza, kurucu üyelerimizden eski belediye başkan ve yardımcılarına kadar Sarıyer’de tüm AK Parti teşkilatları bu işe kendisini vakfedecek. Ramazanı tamamen vatandaşlarımızla iç içe olup, fakir-fukarayla birlikte geçirmek istiyoruz. Bu havayı maneviyatına uygun bir şekilde bereketli geçirmek istiyoruz” dedi.

Mahalleliyi bir araya getiriyoruz
Her yıl yaptıkları geniş katılımlı sokak iftarlarını daha da arttırdıklarını vurgulayan Özdemir, “Sokak iftarlarında en düşüğü 1500 katılımla, mahalle sakinlerinin tamamıyla biraraya geldiği tüm mahalleli bir iftar açacak. Mahalle havasını hep birlikte insanlarımıza teneffüs ettirmeyi hedefliyoruz. Bu sene üçüncü kez tekrarlıyoruz, daha önceki senelerde başarıyla bu programları gerçekleştirdik. Vatandaşımız bundan çok memnun. Ayrıca, muhtarlarımız, STK ve kanaat önderleri ile bir araya geleceğiz. Engelli kardeşlerimiz ve yaşlılarımızla da beraber iftar programlarımız olacak” diye konuştu.

Hüseyin Özdemir Sarıyer Manşet Gazetesi aracılığı ile tüm Sarıyerlilere hayırlı Ramazanlar diledi.

AK Parti’nin Sokak iftarları programı

Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT