'8 yılda dünyaya örnek olduk'

'8 yılda dünyaya örnek olduk'
AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Meclis Üyesi Cemil Özbalta, Hüseyin Coşkun ve partililerle birlikte Sarıyer Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz ile sohbet eden Çamlı, “Cumhuriyet tarihinde bu ülkeye en büyük yatırımları AK Parti yaptı. 8 yıllık iktidarımız döneminde ülkemiz dünyada örnek oldu. Ayrıca 12 Haziran’da sandığa gidecek olan seçmenimiz ne kadar heyecan duyuyorsa,  Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkede bu heyecan var. Çünkü başbakanımız dünyadaki bütün mazlum halkların arkasında durmuştur” dedi.

Çamlı, 2004-2009 döneminde İl Genel meclis Üyeliği, 2009-2010 arasında ise Fatih Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 12 Haziran seçimlerinde AK Parti, İstanbul 2. Bölge 16. sıradan aday gösterilen 46 yaşındaki Çamlı, “Erdoğan’ın şoförü” diye tanınıyor. Çamlı, aslında hiçbir zaman Erdoğan’ın resmi şoförü olmadı. Ancak, “Reis” dediği Başbakan Tayyip Erdoğan’la çıktıkları siyasi yolculukta ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğu günlerde, tehdit aldığı dönemlerde de direksiyon başında o vardı. Çamlı, Erdoğan’ın yanı sıra, merhum Necmettin Erbakan’ın da gönüllü şoförlüğünü yapmıştı.

“İkimiz için de ilkti” dediği ilk cezaevi macerasını da 30 yıl önce Metris’te Erdoğan’la birlikte yaşadı. 14 yaşında tanıştığı cezaevi koğuşunda Erdoğan’la aynı yatağı paylaştı.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT