3B projesi zirve yaptı

3B projesi zirve yaptı
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, nisan ayı kaymakamlar toplantısını Sarıyer’de gerçekleştirdi. Toplantıda tanıtımı yapılan Kaymakam Karaman’ın 3B projesi büyük beğeni topladı.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Sarıyer Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel, tüm İlçe Kaymakamları ve bazı birim müdürleri katıldı. Toplantıda Sarıyer ve Kaymakam Ömer Karaman’ın 3B projesi tanıtıldı.



Kaymakam Karaman; “Ekip ruhu içerisinde projelerimizi gerçekleştiriyoruz”
Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Karaman, Sarıyer’in marka değerinin artırılması için projeler ürettiklerini belirterek, “3B projesi ile Sarıyer’le özdeşleşen börek ve balığa balı da eledik. Sarıyer ülkemizin en önemli ilçelerinden bir tanesidir. Sarıyer’e değer katmak için bir ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.



Vali Mutlu; “İstanbul’un şirin ilçesi Sarıyer’deyiz”
Vali Mutlu ise konuşmasında; "Bu güzel bahar gününde, güzel İstanbul'umuzun şirin ilçesi Sarıyer'de, Kaymakamımız Ömer Karaman'ın misafiri olarak aylık kaymakamlar toplantımızı yapıyoruz. Toplantıyı ilçesinde tertip eden ve bizi ağırlayan sayın kaymakamımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum. Böylesine tarihi bir mekânda yapacağımız toplantının insanımıza hizmet noktasında hayırlı olmasını diliyorum. İçerisinde yaşadığımız bu güzel şehrin görmediğimiz, bilmediğimiz yerleri var. Bu toplantılar buraları görmemize de vesile oluyor" dedi. Vali Yardımcısı Celalettin Yüksel'in Mart ayı mevzuatı ile ilgili değerlendirmeleri sonrası, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, İŞKUR Müdürü Muammer Coşkun ve İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube görevli Komiser Yardımcısı Mustafa Uçar sunum yaptı.



3B Projesi büyük beğeni topladı
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman'ın projeler brifinginin ardından Sarıyer İlçesi tanıtım filmi ve barkovizyon sunumu ile program devam etti. Toplantıda Türkiye’nin gündemine oturan Kaymakam Karaman’ın 3B projesi tanıtıldı. Hamdi Akdağ bal ile ilgili bilgi verirken, Balıkçılığı ise Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Yayın Kurulu Üyesi Dr. Cemal Beşkardeş tanıttı. Beşkardeş, balıkçılığın gelişmesi için yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler sunarken, Sarıyer’in çok acil bir balık pazarı ihtiyacı olduğuna değindi. Sarıyer Böreğinin tanıtımında ise böreğin yapılışı gösterildi. Börek ustasının hamur açma şovu beğeni topladı. Konuklara Sarıyer Balı ve böreği ikram edildi.



Kaymakamlar Sarıyer’e hayran kaldı
Daha sonra Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nin “Çeşmeler” isimli resim sergisi gezildi. Öğren yemeğinin ardından Vali Mutlu Sarıyer’den ayrılırken, Kaymakam Karaman diğer ilçelerdeki meslektaşlarına Sarıyer’i gezdirdi. Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi’nde sergileri gezen kaymakamlar buradan, Daruşşafaka Tesisleri’nde liseli öğrencilerin Tubitak Bilim ve Teknoloji Proje yarışmalarında ödül alan okulların sergisi gazediler. Daha sonra 40. yılını kutlayan Faruk Malhan’ın kurduğu Koleksiyon mağazası oradan da Bahçeköy’deki Atatürk Arboretumu’na gidildi. Kaymakam Karaman’ın programını Sarıyer’den sadece Sarıyer Manşet Gazetesi takip etti.

valikaymakam_759066143.jpg











Bu haber toplam 4849 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT