19 Mayıs kutlamalarında olaylar çıktı

19 Mayıs kutlamalarında olaylar çıktı
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Sarıyer Belediyesi'nin organize ettiği 19 Mayıs kutlamalarında olaylar çıktı. CHP’lilerle Sarıyer esnafı sopalarla birbirine girdi. Ortalık biranda savaş alanına döndü.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Sarıyer Belediyesi'nin organize ettiği 19 Mayıs kutlamalarında olaylar çıktı. Sarıyer Merkez’deki Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’nde kortej geçişi sırasında kortejde bulunan bazı partililer ile esnaf arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmalar biranda büyüyünce iki tarafta sopalarla birbirine girdi.  Olaylarda CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve CHP Meclis Üyesi Erol Aydın'ında aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. CHP'li 2 genç ve İlçe Başkanı Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılırken, kolu kesilen bir yaralı da Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayların yaşandığı Stüdyo Görsel adlı dükkânın camları kırıldı. Kutlamalara gelen vatandaşlar büyük panik yaşarken, yaşanan bu olaylardan sonra etkinlikler iptal edildi. Polis olayla ilgili geniş güvenlik önemleri aldı.

 
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken, olaya karışanların ifadesini aldı. Yaralılar hastanede tedavi edildi.
Öte yandan olaylara karışan esnafların hiçbir partiyle ilgilerinin olmadığı belirtildi. 
 


1.jpg

f.jpg
 

Bu haber toplam 9590 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT