Yıldız Tilbe’den aynı şarkıyı iki kez istedi

Yıldız Tilbe’den aynı şarkıyı iki kez istedi
Şükrü Genç o şarkıyı kime gönderdi?

Ülkemizin sayılı sanatçılarından, milyonların sevgilisi Yıldız Tilbe, Sarıyer Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne aldığı İstinye eski tersane alanındaki konserinde Sarıyerlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

ic1-015.jpg
 
ic2-006.jpg
 
ic3-001.jpg
 
Yıldız Tilbe’yle birlikte sahneye çıkan Şükrü Genç, ünlü sanatçının hit olmuş “Delikanlım” isimli şarkısını iki kez söylemesini istedi. Genç, “Yıldız Hanım bu şarkıyı iki kez söyle ki; birileri delikanlılıktan nasibini alsın” dedi. Genç’in bu mesajı kime gönderdiği ise merak konusu oldu.
 
Sarıyerlilerin büyük ilgi gösterdiği ve tıklım tıklım doldurdukları alandaki sahneye Tilbe’yle el ele çıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konseri bölmemek için konuşmasını konserin başında yaptı. Yıldız Tilbe’ye bir de çiçek takdim eden Genç; “Sizleri bu müzik ziyafetinden mahrum etmemek için konuşma yapmayacaktım. Sadece Yıldız hanımın çiçeğini takdim etmek ve ondan küçük bir ricada bulunmak için geldim” diye konuştu. Genç, Tilbe’den ‘ Delikanlım’ adlı parçasını konserin başında ve sonunda olmak üzere iki kere söylemesini istediğini belirtti. “Yıldız hanıma; parçayı iki kere söyle ki; birileri delikanlılıktan nasibini alsın dedim” diyen Başkan Genç, daha sonra konseri başından sonuna dek seyircilerin arasında ve onlar gibi ayakta seyretti.
 
Şükrü Genç’in Yıldız Tilbe’den iki kez söylemesini istediği şarkının sözleri ise bazı CHP’liler tarafından sosyal medyada paylaşılarak altına da “Fazla dinlemeyin sakata gelirsiniz” notu düşüldü.
 
İşte o şarkının sözleri
Açılır sonsuz kere yoluna güllerim
Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile
Yokluğun soğuk tenine susadı tenim
Üşüdüm yorgan misali seril üstüme
Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin
Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin
Sakınıp sakla güneşim ol ısıt beni
Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde
Kalbim duraksız haykırışlarda
Ne yapsan ayrılamam senden asla
Hafife alma, aşk vurur insana
Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım

Bu haber toplam 11791 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT