Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu’nda mezuniyet heyecanı

Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu’nda mezuniyet heyecanı
Sarıyer Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, engelliler haftasında görme engelli öğrencileri altın hediyesiyle sevindirdi.

Kilyos Veysel Vardal Görme Engelliler Okulu geleneksel yılsonu pikniği ve mezuniyet töreni okul bahçesinde Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in de katılımıyla gerçekleştirdi. Programa Kaymakam’ın yanı sıra İlçe Jandarma komutanı, Zekeriyaköy Jandarma Karakol Komutanı, mahalle muhtarları, okul müdürleri, çeşitli vakıf temsilcileri ve okulun velileri katıldı.

Engelliler Haftası’na da denk gelen programda bu sene 46. dönem mezunlarını verecek okulun mezun öğrencilerini tebrik eden Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, okulu birincilik, ikincilik ve üçüncülükle bitiren öğrencileri de altınla ödüllendirdi.

vardar-ic1.jpg

Bu okulun gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu belirten Bilgin, ne zaman bir etkinliği olursa mutlaka geldiğini ve okulun öğrencileri ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Çocukların bu okulda ne kadar mutlu olduklarını gözlemlediğini söyleyen Bilgin, “Bu mutluluktaki pay sahibi öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrası ilçe jandarma komutanı ve misafirlerle birlikte okulda yeni yapılan zeka oyunları sınıfının ve görsel sanatlar atölyesinin açılışını da yapan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, program sonrası velilerle sohbet ederek devletimizin her zaman bu çocukların yanında olduğundan, bu çocuklarımız için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını, velilerin de ne zaman ihtiyaç duyarlarsa her zaman rahatlıkla kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

vardar-ic2.jpgvardar-ic3.jpg

Bu haber toplam 4589 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT