Vali Mutlu, şampiyonları ağırladı

Vali Mutlu, şampiyonları ağırladı
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu İstanbul ve Türkiye şampiyonu Evyap Koleji Basketbol takımını makamında kabul etti.

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ankara’da yapılan liseler arası Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Özel Mürüvvet Evyap Koleji’nin basketbol takımını makamında kabul ederek tebrik etti. 

Gençlerdeki enerjiyi görünce çok mutlu olduğunu belirten Vali Mutlu Güney Kıbrıs Rum kesimindeki turnuvada başarı beklediğini söyledi. Okul idaresine her türlü şartlara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini hatırlatan Mutlu, centilmenlikten de kesinlikle taviz verilemeyeceğini dile getirdi.

vali_evyap_ic3.jpg
 
Vali turnuvayı yakından takip edecek
Oyunculara şerbet ve İstanbul sembollü hediyeler veren Vali Mutlu öğrencilerin hem ders hem de sporu aynı anda ilerletmelerinin önemine değindi. Vali Mutlu yardımcılarından Güney Kıbrıs Rum kesimindeki turnuvayı takip etmelerini ve kendisini gün ve gün bilgilendirmelerini istedi.

vali_evyap_ic1.jpg

Vali’ye kupa sözü
Okul Müdürü Ersin Sayar, Vali Mutlu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, tüm tavsiyelerini dikkatle dinlediklerini, ay yıldızlı forma ile sahaya çıkmanın kendileri için çok büyük bir onur olduğunu söyledi. Ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Sayar, 5 Nisan’da Türkiye’ye döndüklerinde yanlarında kupa getireceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Takım kaptanı Taha Sürmentüm takım adına teşekkürlerini sunduktan sonra program sona erdi.

vali_evyap_ic2.jpg

 

Bu haber toplam 6064 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT