Uzaktan bağlantıyla bilgisayar tamiri

Uzaktan bağlantıyla bilgisayar tamiri
Uzaktan bağlanarak güvenlik kontrolü hackerlardan korunun...

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte çok önemli ve kullanışlı icatlara sahip olunabildiği gibi teknolojinin insanlara sunduğu bazı dez avantajlarda bulunabilmekte. Son yıllarda çok sayıda insanın sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle bazı para miktarlarını ve sosyal medya hesaplarını kaybettiği biliniyor. Bunun sağlandığı ortam ise tamamen dijital ortam. Hackerlar bilgisayarlara girerek çok sayıda kişinin sosyal medya hesaplarını kontrol altına alabiliyor. Özel hayatın barındırıldığı bu hesapların bu şekilde müdahaleye uğraması ise kullanıcıların sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Fakat teknolojinin insanlara sunduğu bir diğer önemli ve güzel mucize ise uzaktan bağlantıyla bilgisayar tamiri.

 Uzaktan Bağlantı İle Bilgisayar Tamiri Nasıl Yapılıyor?

Uzaktan bağlantı ile bilgisayarların tamir edilmesi ve virüsten temizlenmesi oldukça kolay yöntemlerle sağlanabiliyor. Öyle ki bilgisayardan iyi anlayan birisi IP adresini alarak uzakta olmasına rağmen ağ üzerinden kişinin bilgisayarına girerek tamirini yapabiliyor. Yani uzaktan müdahale ile kişinin özel hesaplarına müdahale edilebildiği gibi bazı virüs ve uygulamalardan kurtarılması sağlanabiliyor. Benzer şekilde uzaktan bağlanarak virüs temizleme sağlanabiliyor. Buda yine IP adresi ve ağ bağlantılarına girilerek sağlanabiliyor. Kullanıcının onayı ile yapılabilen bu işlem sayesinde kişinin tüm zararlı yazılımlardan ve virüslerden kurtulması kolayca sağlanıyor.

Ayrıca tüm bunları yapmak için bilgisayar operatörü olmak ta gerekmiyor. Kişinin kendi imkanları ile de bunu sağlaması mümkün. Fakat daha tedbirli olmak ve profesyonel bir temizlik sağlanmak isteniyor ise bilgisayar üzerinden bulunacak kişiler ya da operatörler aracılığı ile de bu işlemi yapmak sağlanabiliyor.

Uzaktan Bağlanarak Güvenlik Kontrolü Nasıl Sağlanıyor?

Uzaktan bağlantı ile güvenlik kontrolü sağlamak için yine IP adresine ihtiyaç duyulmakta. Kullanıcının bilgisayarına ait IP adresi üzerinden önce bilgisayarın masa üstünde bulunan ağ bağlantılarına girilerek şifreleri girmek suretiyle başka bir kullanıcının bilgisayarına giriş yapılabiliyor. Uzaktan bağlanarak güvenlik kontrolü hackerlardan korunun şeklinde internet üzerinden de arama yapılarak bu clixpro.com firmasına ulaşmak ve bu sistemi hayata geçirmek de oldukça kolay.

Ayrıca yapılacak iyi bir araştırma ile bu hizmeti kolay ve uygun fiyata clixpro.com’dan almak mümkündür. Sadece virüslerden temizlemek için kullanılmıyor aynı zamanda bilgisayarları hızlandırmanın yanında başka hizmetleri de sağlamak mümkün olabiliyor.

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Teknoloji