Türkiye çevreci başkanın orman katliamını konuşuyor!

Türkiye çevreci başkanın orman katliamını konuşuyor!
Türkiye Gezi Parkını bıraktı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Eczacıbaşı’nın işbirliği ile yapılan Sarıyer’deki orman katliamını konuşuyor.
Sarıyer Manşet Gazetesi’nin ortaya çıkarttığı Sarıyer’deki orman katliamı gündeme bomba gibi düştü.  Milyonlarca okuyucunun takip ettiği EnsonhaberHaber7Haber3TimeturkHabervitriniHaberinvaktiBeyazgazete gibi onlarca haber sitesi Sarıyer Manşet'i kaynak göstererek haberimizi, “Böyle katliam görülmedi! , Olayların sponsoru firmanın orman katliamı!Çapulcular Eczacıbaşı’nın orman katliamına sessiz!Bu fotoğraf CHP’yi ateşe atar!Gezi’yi bırak Zekeriyaköy’e bak” gibi başlıklarla manşetten verdi. 

A HABER TV'DE YAYINLANAN HABERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN - VİDEO

Takvim Gazetesi manşet yaptı!
Türkiye’nin yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan, Takvim Gazetesi ise haberimizi manşetten gördü. Gazete, Taksim’deki eylemi provoke ederek polise taşlarla saldıran ve ortalığı ateşe veren göstericilerin fotoğrafları ile Eczacıbaşı’nın fotoğraflarını manşetten vererek çevrecilikle ilgilerini sorguladı. Takvim Gazetesi “BU DEĞİL, BU DEĞİL, BU HİÇ DEĞİL” manşeti ile Sarıyer’deki orman katliamını tüm Türkiye’ye duyurdu. 

takvim_ic1.jpg

Yüzlerce ağacın sökülerek katliamın yaşandığı Ormanada’da neler yaşandı?
Ormanada nasıl beton ada oldu?
Bu orman katliamındaki gerçekleri deşifre ediyoruz.
Şok iddialar var! Bekleyin…

siteler6-003.jpg


 
siteler4-001.jpg


 
siteler5.jpg


 
siteler7.jpg


 
siteler3.jpg


 

Bu haber toplam 6277 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT