Siyaset ve iş dünyasını buluşturan iftar

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan iftar
Siyaset ve iş dünyası AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Sarıyerli işadamlarına Büyükdere’deki Fuat Paşa Otel’de iftar yemeği verdi.

Yemeğe siyaset ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Bir numaralı protokol masasında yer alan isimler ise dikkat çekti. Eski AB Bakanı ve İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, eski İçişleri Bakanı ve eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, Baykar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar aynı masada oturdu. SASİDER Başkanı Ali Genç’in AK Parti İl Başkanı Selim Temurci ile samimiyeti ise dikkat çekti.

ak-iftar1.jpg

İşadamları yoğun katılım gösterdi

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğine ayrıca Sarıyerli iş adamlarından Akdağlar Madencilik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İASKF Genel Başkan Yardımcısı ve İşadamı Ahmet Karaman, Sarıyer Market Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Korkmaz, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer Genel Kaptanı ve İşadamı Serkan Torun, Tarabya Oteli’nin sahibi İzzet Bayraktar’ın yanı sıra meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de katıldı.

ak-iftar2.jpg

Bayraktar; “Sarıyer’deki artan terör olayları bizi endişelendiriyor”

İftar programında konuşma yapan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Ramazan ayının kutsiyeti ve önemine vurgu yaparak, dünyadaki açlığın savaşın zalim dünya düzeninin paylaşmakla son bulacağını ramazan sofralarının önemine değindi. Sarıyer’in sağlık, ulaşım, imar gibi sorunlarına değinerek, Sarıyer’in İstanbul için öneminin altını çizen Bayraktar, “Sarıyer’de son zamanlarda artan hücre evleri ve terör yuvası olması bizleri endişelendiriyor” dedi.

Bu haber toplam 8235 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT