Serdal Doğan: Kocataş için dersime iyi çalıştım

Serdal Doğan: Kocataş için dersime iyi çalıştım
Sarıyer’e ve mahallesine olan sevgisiyle bilinen Serdal Doğan, çocukluğunun geçtiği ve halen yaşadığı Kocataş Mahallesi’ne muhtar adayı oldu.

Çalışmaları ve projeleriyle dikkat Sarıyer Kocataş Mahalle Muhtar Adayı Serdal Doğan, “Kocataş’ın sorunlarını çok iyi analiz ettim. Çözümü konusunda da dersime iyi çalıştım. Sorunları hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Mahallesinin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bildiğini belirten Doğan, “Yıllardır Kocataş’ta yaşıyorum. Ama mahalleme baktığımda Sarıyer bölgesinde çok az hizmet alan bir yer olarak görüyorum. Kamu kurumlarıyla, gerekli makamlarla kurulacak iyi sorunların çözebileceğini düşünüyorum. Sonuç olarak muhtarlık bir hizmet makamıdır. Bende yaşadığım mahalleme ve komşularıma hizmet etmek istiyorum” dedi.

serdal-ic1.jpg

Ulaşım problemini çözeceğiz

Kocataş Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi analiz ettiğini ve çözümü konusunda da dersine iyi çalıştığını vurgulayan Serdal Doğan, “Kocataş manzarasıyla da çok güzel bir konumdadır. Bizim bölgemizde Zekeriyaköy’e açılan yürüyüş yapılabilecek bir yol var. Ama mahalleli yürüyüş yapamıyor. Kocataş’ın ulaşım sıkıntısı var. Otobüsler var ama hem çok geç geliyor hem de her noktaya da ulaşamıyor. Kocataş Mahallesi kış şartları çok zor geçen bir yerdir. Minibüsler de var ama güzergâhları karmakarışık oldu. Vatandaşlar bu durumdan muzdaripler. Büyük otobüsler yoğunluğu kaldırıyor ama bir saatte bir otobüs var. Bizim önerimiz şu olacak, yarım saatte değil de 15 dakikada bir yarım otobüsler olursa hem daha güvenli hem daha sık geçecek vatandaş seyahatlerini oturarak geçirecek” diye konuştu.

serdal-ic0.jpg

Kocataş için yapacak çok işimiz var

Kocataş’ta yapılacak çok iş olduğunu ve hepsini başarıyla yapacağını belirten Doğan, “Kocataş’ın 20 senede alamadığı hizmeti biz bir dönemde yerine getirmeyi hedefliyoruz diyebilirim. Belediyenin de öngördüğü doğrultuda Kocataş’ın gelişmesi için çalışmalar yapılırsa mahallemiz muhteşem manzarasıyla bir cazibe merkezi haline getirilebilir. Mahallemizde ne yazık ki ATM yok. İnsanlar para çekmek istediklerinde Sarıyer ya da Büyükdere’ye gidiyorlar. Bunun yanı sıra mahallemizde vatandaşların faturalarını yatıracağı ve havale, eft gibi işlemlerini yapabileceği bir PTT de yok.  Kocataş’ta sağlık ocağımız var ama yetersiz kalıyor. Bu bakımdan biraz daha kapsamlı hale getirmeye çalışacağım. Mahallede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara hakkaniyetli bir şekilde yardımların yapılmasını sağlayacağım. Mahalle halkının belediye ve kaymakamlıktan istediği talepleri muhtarın elçi olarak iletmesi gerekiyor. Muhtarlığımız vatandaşlarımız için her daim açık olacak. Kocataş’ı güzelleştirebilmek ve daha yaşanılır bir yer haline getirebilmek için çok sıkı mesai yapacağız” dedi.

Serdal Doğan kimdir?

1978 Sivas Suşehri doğumlu. Evli ve 2 çocuk babası. 1986 yılından bu yana Kocataş Mahallesi’nde ikamet etmekte. Çocukluğu ve gençliği Kocataş’ta geçti. 
 

serdal-ic2.jpgserdal-ic4.jpg

Bu haber toplam 5080 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT