Sarıyerliler Ozan Doğulu ve Gripin konseri ile coştu

Sarıyerliler Ozan Doğulu ve Gripin konseri ile coştu
Sarıyer Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İstinye’de düzenlediği Ozan Doğulu ve Gripin konseri büyük ilgi gördü.
Sarıyer Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ozan Doğulu ve Gripin konseriyle kutladı. Sarıyer Merkez Atatürk Anıtı önünde toplanan vatandaşlar, sporcular tarafından taşınan Türk Bayrağı ile marşlar eşliğinde İstinye’ye kadar yürüdü. Alanı dolduran vatandaşlar gençleri alkışlarla karşılarken, Ozan Doğulu’nun DJ Performansı ile coşkulu anlar yaşandı. Ozan Doğulu’nun ardından sahne alan Gripin grubunun hareketli şarkılarıyla alanı dolduran binlerce kişi eğlenme fırsatı buldu.
 
konsic.jpg
 

Başkan Genç Karadeniz’den görüntülü yayınla katıldı 

Yoğun programı nedeniyle şehir dışında bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konser alanındaki dev ekrandan Sarıyerlilere seslendi. “Gençler! Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı topraklardan sesleniyorum” diyerek konuşmasına başlayan Genç, tüm Sarıyerlilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

Gençlik haftası kapsamında Sarıyer Meydanı’nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yalın ve Öykü Gürman konseri düzenlendi.

Bu haber toplam 5019 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT