Sarıyerli şehitleri onbinler uğurladı

Sarıyerli şehitleri onbinler uğurladı
Sarıyer'de darbecilere karşı mücadele verirken yaşamlarını yitiren şehitleri onbinler son yolculuklarına uğurladı.

Reşitpaşa’daki Borsa İstanbul binasının önünde darbecilere karşı mücadele verirken şehit olan 26 yaşındaki Fatih Satır, binlerce kişinin katıldığı törende tekbir sesleriyle son yolculuğuna uğurlandı.

Reşitpaşa’daki Borsa İstanbul binasının önünde darbecilere karşı mücadele verirken şehit olan 26 yaşındaki Fatih Satır için İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenen cenaze törenine binlerce kişi katıldı. Her kesimden insanın katıldığı törende onbinlerce kişi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye lanet okudu.

cetin-can-fatih-satir.jpg

Milletvekillerinin yanı sıra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar da cenaze töreninde hazır bulundu. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Satır’ın cenazesi tekbirlerle İstinye Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

sehit-sariyer1.jpg

Erdoğan’dan acılı babaya taziye telefonu

Diğer cenaze törenlerine katıldığı için İstinye’ye yetişemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Fatih Satır’ın acılı babası Turan Satır’ı telefonla arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

sariyer-cetin-can.jpg

Bir şehit cenazesi de Derbent’te kalktı

Darbecilerin Boğaziçi Köprüsü’nde şehit ettiği bir diğer isim Çetin Can için ise Derbent’te cenaze töreni düzenlendi. Derbent eski Muhtarı Metin Ateş’in yeğeni Can’ın cenazesine de binlerce kişi katıldı. Can’ın cenazesi kılınan namazın ardından Kilyos’ta toprağa verildi.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza başsağlığı dileriz.

İstinye'de dehşet anlarının video görüntüleri!

Bu haber toplam 12341 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT