Sarıyer’den iki isim Kılıçdaroğlu’nun PM listesinde

Sarıyer’den iki isim Kılıçdaroğlu’nun PM listesinde
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığa seçildiği CHP 36. Olağan Kurutay'ın 2'inci gününde Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin seçimi yapılacak.

60 kişilik Parti Meclisi (PM) ve 13 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) için 488'i bireysel 12'si genel başkan listesinde olmak üzere 500 aday yarışıyor. 60 kişilik PM'nin 52 kişilik kontenjanı için 488 kişi, 8 kişilik 'lider kontejanı' için ise Kılıçdaroğlu'nun önerdiği 12 kişiden 8'si seçilecek. 

Gökan Zeybek ve Ali Rıza Yılmaz anahtar listede

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PM listesi de belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun 52 kişilik anahtar listesinde Sarıyer’den Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaz da yer alıyor.

Öte yandan yine Sarıyer’den Şeyma Dumrul ve Ayşe Nilden Postalcı da çarşaf listede PM için aday oldular.

liste.jpg

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bilim Yönetim Kültür Platformu Listesi:- Prof. Dr. Lale Karabıyık - Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan - Doç. Dr. Sibel Özdemir - Prof. Dr. Burhan Şenatalar - Prof. Dr. Yüksel Taşkın - Prof. Dr. Fethi Açıkel - Onur Akın - Prof. Dr. Ayşe Eser Danışoğlu - Murat Emir - Doç. Dr. Yunus Emre- Prof. Dr. Ali Rıza Erbay- Ömer Fethi Gürer

Bu haber toplam 3586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT