Sarıyer'de polisten kaçan hırsız villanın havuzuna düştü

Sarıyer'de polisten kaçan hırsız villanın havuzuna düştü
Sarıyer Zekeriyaköy'de lüks bir villada hırsızlık yapan bir kişi polisten kaçarken havuza düştü.

Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Zekeriyaköy’de lüks bir villada hırsızlık yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı. Polisten kaçmaya çalışan hırsız villanın havuzuna düştü.

Olay Zekeriyaköy’de bulunan Cansit Villaları’nda yaşandı. Sitenin güvenlik görevlileri villanın bahçesinde şüpheli bir şekilde ışık yandığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler hırsızın camın kenarında saklandığını fark etti. Polisin villaya girmesiyle, hırsız kaçmaya çalıştı.

Havuza düştü, kaçmaya devam etti

Kovalamaca esnasında şüpheli R.Y isimli şahıs lüks villanın bahçesinde bulunan havuza düştü. Daha sonra havuzdan çıkarak ormanlık alana doğru kaçmaya başladı. Takibi sürdüren Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şüpheli şahsı ormanlık alanda yakaladı.

Yakalanan R.Y’nin üst aramasında 2 adet cep telefonu, 1 adet erkek cüzdanı, kurdeleye bağlı sarı renkli metal eşya, 1 adet sarı taşlı yüzük, 1 adet beyaz taşlı yüzük, bir çift küpe, 1 adet kolye ucu ve zincir, 78 adet yabancı madeni para, 6,5 TL değerinde madeni para, ele geçirildi.

Yapılan GBT sorgusunda R.Y’nin; hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, nitelikli yağma, parada sahtecilik gibi çok sayıda suçtan arandığı belirlendi. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT