Sarıyer'de korkunç olay! Molozdan ceset çıktı

Sarıyer'de korkunç olay! Molozdan ceset çıktı
Sarıyer’de bir inşattan alınıp Kağıthane’ye dökülen molozların içinden 21 yaşındaki Veysel Karani Keleşoğlu'na ait ceset çıktı.

Sarıyer’de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Sarıyer’de bir inşaattan alınıp Kağıthane’ye dökülen molozların içinde o inşaat şirketinde çalışan bir gencin cesedi bulundu. İncelenmek üzere adli tıp morguna kaldırılan şüpheli cesedin ölüm nedeni araştırılıyor.

Kamyon şoförü fark etti

Sarıyer'deki bir inşaattan aldığı molozları Kâğıthane'deki Hamidiye Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde bulunan moloz döküm alanına döken kamyon şoförü molozların içinde bir erkek cesedi olduğunu fark etti. Durumu vakit kaybetmeden polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler söz konusu alanı güvenlik kordonuna aldı. Yapılan incelemede cesedin molozların geldiği inşaat şirketinde çalışan Veysel Karani Keleşoğlu'na (21) ait olduğunu belirledi.

21 yaşındaki gencin ölüm nedeni araştırılıyor 

Kesin ölüm sonucu için ceset Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, inşaat işçisinin iş kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği üzerinde dururken soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Ölüm nedeninin kaza mı yoksa cinayet mi olduğu araştırmalar sonucunda belli olacak.

Bu haber toplam 8197 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT