Sarıyer'de karne şenliği başladı

Sarıyer'de karne şenliği başladı
Sarıyer Belediyesi’nin sömestr tatiline çıkan öğrenciler için bu yıl altıncısını düzenlediği "Karne Şenliği" “Ayı Yogi” adlı tiyatro oyunu ile başladı.

6. Karne Şenliği kapsamında Sarıyer Belediyesi Halk Eğitim Merkezi’nde “Ayı Yogi” adlı tiyatro oyunu ile başlayan tiyatro gösterileri 4 Şubat’a kadar, farklı oyunlarla devam edecek.

Karne Şenliği’nde, tiyatronun yanı sıra 5 Şubat’a kadar sürecek "Karneni Getir Havuzda Yüz" kampanyaları da planlandı.

Tiyatro Programı:

Mask-Kara Tiyatrosu'nun hazırladığı "Ayı Yogi", Tiyatrotem'den "Dünyanın Yemeği", Berko İlaç Firması'ndan "Berfu'nun Rüyası", Masal Gerçek Tiyatrosu'ndan "Robinson ile Cuma"; "Şenlikli Ada", Çizgi Kukla Tiyatrosu'ndan "Çöp Çetesi" ve "Ormanın Koruyucuları", Eğlen Bilim'den "Çılgın Bilim Laboratuvarı", Öykü Sanat Tiyatrosu'ndan "Tombul Balerin" ve Bale Öğretmeni Sarıyer Halk Eğitim Merkezi'nde Sarıyer Belediye Tiyatrosu'ndan "Sözcük Dükkânı" ve "Ülkenin Renkleri"  ise Nejat Uygur Sahnesi'nde izleyicileriyle buluşacak.

Tel        : 444 1 722
Adres   :  Çayırbaşı Mah. Bahçeköy Yolu Üstü (Çayırbaşı Stadı)

karne-ic1.jpg

Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği kampanya ise 24 Ocak - 5 Şubat tarihlerinde "Karneni Getir Havuzda Yüz" sloganıyla havuz etkinliği başladı.  

Birbirinden renkli programların yer aldığı "Karne Şenliği"nde, çocukların moral motivasyonlarına yönelik kültürel etkinlikler ile başarılarının artırılması, eğitim hayatlarına renk katmak, tatilleri sırasında unutamayacakları günler geçirmeleri hedefleniyor.

Bu haber toplam 6559 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT