Sarıyer’de 2,5 metrelik köpek balığı yakalandı

Sarıyer’de 2,5 metrelik köpek balığı yakalandı
Sarıyerli balıkçılar Kilyos’un 7 mil açıklarında yaklaşık 200 Kg ağırlığında 2,5 metre uzunluğunda dev bir köpek balığı yakaladı.

Kilyos açıklarında avlanan Sarıyerli balıkçıların ağlarına 200 kg ağırlığında 2,5 metre uzunluğunda camgöz cinsi dev bir köpek balığı takıldı. Balıkçılar tarafından uzun uğraşlar sonucu tekneye alınan köpek balığı, Maden Mahallesi pazar yolundaki Coşkun Balıkçılık’ın tezgâhında sergilendi. Köpek balığını gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekti.

Sarıyer’de ilk kez bu kadar büyük bir köpek balığının yakalandığını Sarıyer Manşet'e açıklayan balıkçı Coşkun Erkaya, “Kilyos’un 7 mil açıklarında avlanırken sabaha karşı ağlarımıza takıldı. Büyük uğraşlar sonucu tekneye çıkarttık. Gören vatandaşlar gelip fotoğraf çektiriyorlar. Burada 2 gün sergileyeceğiz. Daha sonra kesip çocuğu hasta olan bir arkadaşımıza vereceğiz. Bu balığın eti beyinde tümör olan hastalara çok iyi geliyor” dedi. Maden Mahallesi Muhtarı Mehmet Gümüş de camgözün vatandaşların ilgi odağı olduğunu belirtti.

kopekbaligi_ic1.jpgkopekbaligi_ic2.jpgkopekbaligi_ic3.jpg

Bu haber toplam 8155 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum