Sarıyer Vehbi Koç Lisesi’nde lezzetler yarıştı 

Sarıyer Vehbi Koç Lisesi’nde lezzetler yarıştı 
Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yemek yarışmasında öğrencilerin yaptığı yemekler büyük beğeni topladı.  

Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Otelcilik alanında verdiği eğitimle beraber öğrencilerini sektörün değişik etkinlikleriyle tanıştırmak amacıyla yemek yarışması düzenledi. Jürisinde Gastronometro’nun önemli şefleri Vedat Demir ve Murat İlke Özipek yer aldığı ’11. Sınıflar Arası Yemek Yarışması’’ büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmanın birincisi Agah Ata Türkekul - Taha Kurşun olurken, ikinci Mert Peker - Kadir Alaoğlu ve üçüncü ise Hamza Kulakçı - Taha Kurşun oldu.

yemek5.jpg

Yarışma sonrasında Gastronomi Kulübünün sektörün saygın şeflerini öğrencilerle buluşturmak üzere düzenlediği ‘Okul Sektör Buluşmaları’ kapsamında yapılan söyleşide şefler, genç şef adaylarının sorularını cevapladı. Okul müdürü İbrahim Halil Kahraman, "Daha önce ilkini düzenlediğimiz Okul - Sektör Buluşmaları kapsamında davet edilen Pizza Ustaları Ve Aşçıları Birlikteliği Derneği Başkanı Yavuz HOŞKAL ile keyifli bir söyleşi yapmıştık. Bugün de bu söyleşilerin devamı niteliğinde GASTRONOMETRO'nun değerli Şefleri Vedat  ve Murat şefi ağırlamaktan öğrencilerle buluşturmaktan büyük keyif aldık. Bu tür çalışmalar devam edecektir’’

Moderatörlüğünü Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sedat Özdemir‘in yaptığı söyleşi sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere jüri üyeleri tarafından hediyeler verildi. Okul müdürü İbrahim Halil Kahraman da jüri üyesi şeflere teşekkür plaketlerini takdim etti.

yemek1.jpgyemek2.jpgyemek3.jpgyemek4.jpgyemek6.jpgyemek7.jpgyemek8.jpgyemek9.jpgyemek10.jpgyemek11.jpg

Bu haber toplam 7845 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT