Sarıyer Şenliği için geri sayım başladı

Sarıyer Şenliği için geri sayım başladı
Sarıplatform Derneği tarafından bu yıl 4-5-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Sarıyer Şenliği için geri sayım başladı.

Karnaval havasında geçmesi beklenen organizasyonda birçok ünlü sanatçı sahne alacak. 

İstanbul’un en aktif sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Sarıplatform Derneği’nin bu yıl Sarıyer Belediyesi’yle birlikte organize edeceği Sarıyer Şenliği için hazırlıklar başladı. 4-5-6 Eylül tarihlerinde Kireçburnu’ndaki Haydar Aliyev Parkı’nda düzenlenecek olan Sarıyer Şenliği’ne İstanbul’un tüm ilçelerinden 150 bin kişinin katılması bekleniyor.

Ünlü sanatçılar sahne alacak!
Festival kapsamında; Kireçburnu’nda büyük bir konser alanı oluşturulacak. Kral TV’nin basın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan dev organizasyonda, Hande Yener, Kutsi, Sinan Akçıl, Elif Kaya, Grup Vitamin, Beyza, Berksan ve daha birçok sürpriz sanatçı sahne alacak.

Birçok ünlü markanın bulunduğu alışveriş stantları, tiyatro - müzik ve astroloji atölyeleri, buz pateni, sabah sporları (Yoga, Plates, Fitnees), poni turları, atlıkarınca gibi aktivitelerin de yer alacağı Sarıyer Şenliği’nde daha birçok sürpriz yer alacak.

Başkan Bakır, “150 bin kişinin katılmasını bekliyoruz” 
Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, KAV Restaurant’ta dernek yöneticileri ve bazı sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı toplantıda Sarıyer Şenliği hakkında bilgiler verdi. Başkan Bakır, “Dernek olarak yaptığımız organizasyonlarda çıtayı daha da yukarıya çıkartıyoruz. 4-5-6 Eylül tarihlerinde düzenleyeceğimiz Sarıyer Şenliği ile Sarıyer esnafına ve Sarıyerliye destek olacağız. Şenliğimize 150 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Sarıyer Belediyesi lojistik olarak her zaman yanımızda bu etkinlik Sarıyer’e büyük bir katma değer katacak” dedi.

sari_platform_sariyer_senligi_afis.jpg

Bu haber toplam 8262 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT