Sarıyer Emniyeti şehit arkadaşlarını unutmadı

Sarıyer Emniyeti şehit arkadaşlarını unutmadı
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası’nda şehitleri ve ailelerini unutmadı.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, büyük bir vefa örneği sergileyerek, görevleri başındayken hain saldırılarda şehit düşen meslektaşlarını unutmadı. Ercan Çamırcı yönetimindeki Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri “10 Nisan Polis haftası” dolayısıyla şehit olan polislerin memleketlerine giderek ailelerini ve kabirlerini ziyaret etti.

Şehitlerimizi ve ailelerini unutmadık unutmayacağız

Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’nın görevlendirdiği emniyet görevlileri; 2008 yılında ABD Başkonsolosluğu önünde terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Erdal Öztaş’nun Çorum’daki ailesini, Şehit Polis Memuru Mehmet Önder Saçmalıoğlu’nun Osmaniye’deki ailesini, Şehit Polis Memuru Nedim Çalık’ın Rize’deki ailesini ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü / Asayiş Büro Amirliği kadrosunda görevini ifa ederken Çağlayan Adliyesi’nde 2014 yılında şehit olan Şehit Polis Memuru Emrah Taşdemir’in Tokat’taki ailesini ziyaret etti.

10.Nisan Polis Haftası dolayısıyla şehit ailelerini memleketlerinde ziyaret eden Sarıyer Emniyeti “Şehitlerimizi ve ailelerini unutmadık unutmayacağız” mesajı verdi.

Bu haber toplam 5499 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT