Sarıyer Belediye Tiyatrosu'na 2 ödül

Sarıyer Belediye Tiyatrosu'na 2 ödül
Sarıyer Belediyesi Tiyatrosu, “Jüri Özel Ödülü” ve “Tiyatro Halkla İlişkiler” olmak üzere, Direklerarası Halk Jürisi’nce iki ödüle layık bulundu.

Sarıyer Belediyesi Tiyatrosu, “Jüri Özel Ödülü” ve “Tiyatro Halkla İlişkiler” olmak üzere, Direklerarası Halk Jürisi’nce iki ödüle layık bulundu. Ödüller, 19 Nisan'da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde yapılan törenle verildi. Jüri Özel Ödülü’nü Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem teslim aldı.

Direklerarası seyircilerinin oluşturduğu “Halk Jürisi” üyeleri, 2016-2017 tiyatro sezonunda İstanbul’da sahnelenen tüm oyunları, performans, tasarım, yapım kategorilerinde değerlendirerek, başarılı oyun, oyuncu ve tiyatroları belirledi.
Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla Kozyatağı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek törende Sarıyer Belediye Tiyatrosu “Jüri Özel Ödülü ve Tiyatro Halkla İlişkiler“ ödülleriyle onurlandırıldı.

ismail-erdem.jpg

Mahallelerde Tiyatro Şenliği’ne Jüri Özel Ödülü

Sarıyer Belediye Tiyatrosu tarafından geleneksel olarak düzenlenen, ”Mahallelerde Tiyatro Şenliği”, böylece 3. Anadolu Tiyatro Ödülleri’nden sonra XVII. Direklerarası Tiyatro Seyircileri tarafından da ödüllendirildi.
Ödül töreninde konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Erdem ''Direklerarası seyircilerine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz şu dönemde bu ödül bize iyi geldi. Bir avuç tiyatrocudan oluşan ekibimiz yedi yıldır aralıksız Sarıyer'in 38 mahellesi'nde, 'Mahallelerarası Tiyatro Şenliği'ne devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ederim'' dedi.

ekin-gundu.jpg

Direklerarası Halk Jürisi Özel Ödülü Sarıyer’in

Değerlendirmede, Direklerarası Halk Jürisi “Tiyatro Halkla İlişkiler Ödülü”ne Sarıyer Belediye Tiyatrosu oyuncularından Ekin Gündü layık görüldü.

Konuşma yapan oyuncumuz Ekin Gündü "Zincirin ilk halkası bizleriz. Biz susarsak, tüm toplumumuz da susar. Susmayalım!" sözleriyle tiyatronun önemini belirterek, "Sarıyer Belediye Tiyatrosu olarak , bizleri bu ödüllere layık gören, başta Ömer Şahinbaş , Altan Seymen ve Duygu Canlisoy olmak üzere tüm Direklerarası Seyirci Jürisine teşekkür ederiz" dedi.

sariyer-belediye-tiyatrosu.jpg

Bu haber toplam 8553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT