Sarıyer Belediye Meclisi'nde ilginç diyalog!

Sarıyer Belediye Meclisi'nde ilginç diyalog!
Ekim ayı ilk meclis toplantısında yaşanan tartışmalardan sonra mecliste ilginç diyaloglar yaşandı.

AK Parti ile CHP arasında yaşanan tartışmalardan sonra kürsüye çıkan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok’un konuşması sırasında meclis toplantısında ilginç diyaloglar yaşandı.

Mustafa Tok: "Bizim size değil, sizin bize ihtiyacınız var"

15 Temmuz’dan sonra yaşanan birlik ve beraberlik ortamı ile Yenikapı ruhunun devamı için AK Partilileri uyaran CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok, “Bu süreci birlikte atlatmamız lazım. Düne kadar bunlarla birlikteydiniz. Ama bu ülkede hep birlikte yaşıyoruz. Bu zor süreci birlikte en iyi şekilde atlatmamız için sizin bize ihtiyacınız var. Burada konuşurken sözlerinize dikkat edin” dedi.

Mustafa Tok sözlerinin devamında; “Allah korusun 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı hangimiz burada olurduk bunu sorgulamamız lazım” sözleri üzerine AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Çelik ise “Kim burada olurdu bilemeyiz artık” diye cevap verdi.

AK Partili Çelik’in sözlerini duyan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise AK Parti Grubuna dönerek, “Emin olun siz yine her zamanki gibi bir yolunu bulup burada olurdunuz. Yine en büyük zararı gören biz olurduk” diye cevap verdi.

Şükrü Genç’in bu sözlerinin meclisi izleyen vatandaşlar tarafından alkışlandığı görüldü.

Şükrü Genç: Size cami üzerinden propaganda yaptırmayacağım!

Bu haber toplam 3627 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT