Sarıgül: 'Orası Ayazağa halkının malıdır'

Sarıgül: 'Orası Ayazağa halkının malıdır'
Mustafa Sarıgül, bugün gerçekleşen protestonun ardından Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’i telefonla arayarak açıklamada bulundu.

 

Ayazağa halkının Şişli Belediyesi’nin önünde yaptığı protestonun ardından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’i telefonla arayarak açıklamada bulundu. Sarıgül, “Orası Ayazağa halkının malıdır”
 
Konunun Ayazağa halkı tarafından tamamen yanlış anlaşıldığını söyleyen Sarıgül, “Orası Ayazağa halkının malıdır. Ben Sarıyer’in de, Ayazağa’nın da, Şişli’nin de hakkını korumakla mükellefim. Hem Ayazağalılar hem de meclis üyelerimiz yanlış anlamışlar. Bu nedenle oradaki araziler ilkokul, ortaokul alanıdır. Bu şekilde değerlendirilecektir. Yine Kültür merkezini de Ayazağa halkı kullanacaktır” dedi.
 
Ayrıca Sarıyer Manşet Gazetesi’ni yakından takip ettiğini ve başarılı bir yayın yaptığını söyleyen Sarıgül, Vedat Özdemir’e Ayazağa’da yaptığı hizmetleri anlatmak istediğini söyledi.

Bu haber toplam 5126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT