Assos'ta dillere destan bir düğün

Assos'ta dillere destan bir düğün
Ünlü turizmci ve işadamı Erdal Çakır oğluna 3 gün 3 gece düğün yaptı.

Assos Dove Hotel ve Kervansaray Hoteli’nin sahibi ünlü turizmci ve işadamı Erdal Çakır’ın oğlu Muzaffer Can Çakır, dillere destan bir düğünle hayatını Psikolog Melis Uğurlu ile birleştirdi. 

Türkiye’deki turizm sektörünün önemli isimlerinden işadamı Erdal Çakır, sahibi olduğu Assos Dove Otel’de oğlu Muzaffer Can Çakır için dillere destan bir düğün töreni düzenledi. Bine yakın seçkin davetlinin katıldığı ve 3 gün - 3 gece süren düğün töreninde ünlü popçu Serdar Ortaç ve usta şair Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı. 

Muzaffer Can ve Melis çiftinin nikahını Ayvacık Belediye Başkanı Ünal Şahin kıyarken, nikah şahitliğini ise İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek, damadın dedesi Muzaffer Çakır ve Mehmet Yüksel yaptı. Mutlu çift davetlilerin alkışları eşliğinde mutluluğa “evet” dedi.

dugun-ic6.jpg

Nikah sırasında yaptığı konuşmada genç çifte mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Ünal Şahin nikah cüzdanını ise geline teslim etti.  Eski Bakan Namık Kemal Zeybek ise konuşmasında Muzaffer ile Melis’e hiç eksilmeyen ve sürekli artan bir sevgi diledi. 

Assos’un ve Ege Denizi’nin muhteşem manzarasında kıyılan nikahın ardından her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü düğün alanına geçildi. Gelin ve damadın konukları büyüleyen dansı ile başlayan düğün; davul-zurna, mehteran takımı ile devam etti.

dugun-ic4.jpg

Gecede sahne alan usta şair Ahmet Selçuk İlkan okuduğu şiirlerle davetlilere romantik anlar yaşattı. Gelin ve damadın birbirlerine yazdıkları aşk dolu şiirler ise dakikalarca alkışlandı. 

Ahmet Selçuk İlkan’ın ardından sahneye ünlü popçu Serdar Ortaç çıktı. Ünlü sanatçı en güzel şarkılarını Muzaffer ve Melis için söylerken, düğüne katılanlar gecenin geç saatlerine kadar dans edip eğlendi. 

Organizasyon boyunca Erdal Çakır ve eşi Arzu Çakır davetlilerle yakından ilgilendi.

dugun-ic1.jpg

dugun-ic3.jpg

dugun-ic5.jpg

dugun-ic2.jpg

Bu haber toplam 46440 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum