Sarı Platform’dan ödül töreni

Sarı Platform’dan ödül töreni
Sarı Platform Derneği tarafından düzenlenen ‘Sarıyer’ konulu fotoğraf yarışmasının ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Çok sayıda kişinin katıldığı törende ödül alan ve sergilenen fotoğraflar büyük beğeni topladı.

Sarıplatform Derneği’nin düzenlediği, İstanbul 2010 Kültür Başkenti Ajansı, Sarıyer Belediyesi ve TURİNG’in de destek verdiği fotoğraf yarışmasının ödül töreni, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi Nejat Uygur sahnesinde düzenledi. Törene, Sarıyer Belediye Başkanvekili Hayati Kaptanoğlu, yardımcıları Recep Yel, Şinasi Yalçın, Belediye Meclis Başkanvekili Adnan Ayber, CHP Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar, AK Parti Meclis Üyesi Cemil Özbalta, MHP Meclis Üyeleri Abdullah Erol Akkuş, Osman Güloğlu, Oğuzkan Yüksel, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Verda Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cengiz Tamer ile Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fahrettin Serdaroğlu ile çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı.

Başkan Bakır, “Eserler Sarıyer’in tanıtımı için katkı sağlayacak”
Dernek Başkanı Mustafa Bakır yaptığı açılış konuşmasında Sarıyer’de bir ilke imza attıklarını belirterek, bu fotoğraf yarışmasını geleneksel hale getireceklerini söyledi. Bakır; “Sarı Platform olarak imza attığımız fotoğraf yarışmasına burada yaşayanların yanı sıra dışarıdan da çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğrafçı katıldı. Gösterilen ilgi sayesinde 200 civarında yarışmacı bine yakın eserle katılım gösterdi. İşinin uzmanları olan jüri üyelerimiz de titiz bir değerlendirmede bulunarak ödül alanları belirledi. Bu eserlerin Sarıyer’in tanıtımına ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu yarışmanın düzenlenmesine katkı sağlayan İstanbul 2010 Kültür Başkenti Ajansı ile Sarıyer Belediyesi ve TURİNG’E teşekkür ederiz” dedi.

15 yaş altı ve 15 yaş üstü şeklinde iki kategori halinde düzenlenen yarışmanın organize komitesi başkanı Tülay Çellek de yaptığı konuşmada çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmanın bundan sonrakilere örnek olabilecek bir dayanışmaya sahne olduğunu vurguladı.

sariplatodukliceri1_149575403.jpg

Recep Yel, “Güzel projelerin yanındayız”
Bakır’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Recep Yel ise, “Sarı Platform’un bize getirdiği bu proje bizi çok heyecanlandırdı. Belediye olarak bu tarz güzel projelerin yanında olacağız” dedi. Başkan Vekili Hayati Kaptanoğlu ise, “Sarı Platform bu işi çok güzel yaptı. Üstlendikleri misyon için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol tarafından derece alan fotoğrafların sahiplerine ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından katılımcılar sergiyi gezdi. Sergideki birbirinden güzel fotoğraflar ise sergiyi gezenler tarafından büyük beğeni topladı.

sariplatodukliceri2_729008361.jpg

YARIŞMADA ÖDÜL ALANLAR İLE ESERLERİ SERGİLEMEYE DEĞER BULUNAN KİŞİLER ŞUNLAR:
15 YAŞ ALTI

a-) Birinci: Ali SOLİCİKOĞLU
b-) İkinci: Barış YARAR
c-) Üçüncü: Ali Esat ÜNGÖR
d-) Birinci Mansiyon: Ahmet SÜRMEN
e-) İkinci Mansiyon: Kerem DİRİCAN
f-) Üçüncü Mansiyon: Ş. Zeynep TURAN

15 YAŞ ÜSTÜ
a-) Birinci: Erkan KALENDERLİ
b-) İkinci: Tacettin YÜKSEL
c-) Üçüncü: Erkan YOLGİDEN
d-) Birinci Mansiyon: Ender SETAR
e-) İkinci Mansiyon: Sebahattin ÖZVEREN
f-) Üçüncü Mansiyon: Sebahattin ÖZVEREN

SERGİLEMELER
İbrahim AYŞIL
Hakan YAYLA
Tayip BAŞAK
Metin KAYACAN
Fehmi İÇYER
Sevdiye KURUCU
Selim CİHANOĞLU
Yücel ZORLU
Eren ÖZKAPICI
Zeynep ZAYIF
Melih SULAR
Mehmet Serhat GÜRSOY
Naren HALİTOĞLU
Nebile Hilal GÜNDOĞAN
Vural GÜNDOĞAN
Adnan UÇAN
S.Nur DALAN
Kamil YILMAZ
Burak ÇARIKÇIOĞLU
Alican ERKOL
Sümeyye ŞAHİN

Bu haber toplam 5931 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT