Sanat müziği severler bu konserde buluştu

Sanat müziği severler bu konserde buluştu
'Türk Sanat Müziğinin Kralı' ünvanıyla tanınan Yaşar Özel verdiği konserle dinleyenlere güzel bir gece yaşattı.

 

Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Arıköy Sitesi Yönetim Kurulu ortaklığıyla düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendiren Türk Sanat Müziğinin Kralı ünvanıyla tanınan Yaşar Özel ve korosu, dinleyenlere güzel bir gece yaşattı. 
 
Filiz Şenyuva’nın sunuculuğunu yaptığı gecede sahne alan Yaşar Özel ve korosu, Arıköy Sitesi’nde verdikleri ilk konserde dinleyicilere Türk Musikisi’nin en güzel eserlerini sundu. 

yasarozel2.jpg
 
Sarıyer’i kültürel alanda da ileriye taşımak, Sarıyerliye sosyal yaşamda kaliteli hizmetler sunmak adına çalışan ve destek olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, çiçek takdim etmek üzere çıktığı sahnede Yaşar Özel’den Sarıyer için özel bir beste yapmasını rica etti. “İnsanın içine dokunan, bizleri alıp bir yerlere götüren bu güzel eserler için teşekkür ediyoruz” sözlerinin ardından Başkan Genç, 2. Sarıyer Edebiyat Günleri kapsamında, “Şiirlerle Sarıyer” sloganıyla başlatılan şiir yarışması için gönderilen eserlerden seçilecek bir şiirin Yaşar Özel tarafından bestelenmesi ve ilk kez yine Arıköy’de seslendirilmesi önerisinde bulundu. Başkan Genç’in önerisini sevinçle karşılayan Özel, bu denli anlamlı bir isteği yerine getirmekten onur duyacağını bildirdi.

Bu haber toplam 4535 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT