Rüstem Aksu: Şükrü Genç’e güveniyoruz ve destekliyoruz

Rüstem Aksu: Şükrü Genç’e güveniyoruz ve destekliyoruz
Rize Yemişlik Erenköy Dernek Başkanı Rüstem Aksu’dan Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e destek açıklaması.

Sarıyer Manşet Gazetesi’ne açıklama yapan Rize Yemişlik Erenköy Dernek Başkanı Rüstem Aksu, 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’i desteklediğini açıkladı.

Şükrü Genç ile 2009 yerel seçimlerinde tanıştıklarını belirten Rüstem Aksu, “O zamanki heyecanı ve Sarıyer’imize hizmet etme aşkı beni çok etkilemişti. Aradan onca sene geçmesine rağmen aynı şevk ve aynı heyecan devam ediyor. Sarıyer’e, Sarıyerliye hizmet etme aşkı hala ilk günkü gibi taze duruyor. Sarıyer’in ihtiyacı da budur zaten” dedi.

Şükrü Genç’e güveniyoruz ve destekliyoruz

Şükrü Genç’in Sarıyer’e çok önemli hizmetler yaptığını ve bunlara sahip çıkmak gerektiğini belirten Aksu, “Sarıyer’ için yaptıkları, yaşadığımız bu kenti o günlerden bu günlere getirmesi ve Sarıyer için kurduğu hayaller ona destek vermek için yeter de artar zaten. Biz ona güveniyor ve inanıyoruz. Daima destekledik ve daima destekleyeceğiz. Sarıyer emin ellerde ve emin ellerde kalmaya devam edecek. Dernek Başkanı olarak Sarıyer’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 6283 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT